Trafna diagnoza i skuteczna naprawa (1) Mój kontakt z serwisem Net-Komp, miał całkiem nietypowy przebieg. Z racji... Waldi Serdecznie polecam (1) Obsługa miła i fachowa. Czas realizacji szybki. Cena niska biorąc pod uwagę... Krzysztof Halicki naprawa po zalaniu (1) zalalem zupa laptopa sony, naprawili w 2 dni za 150 zl. a juz muslalem ze... Karol Z.
Klient firmy ENTER - serwis, Paweł Bladowski (1) Osobista wysoka kultura właściciela, połączona z wiedzą fachową oraz... Ryszard G. - emeryt wymiana matrycy - dodatkowo zniszona bateria (5) Uważajcie na ten serwis, strona www wygląda obiecująco, samo biuro już... Mariusz Spoko opcja (1) Fajnie, że z gościem można kontaktować się bezproblemowo, zawsze odbiera,... Mateusz Dałam do naprawy telefon ... (2) Szczerze nie polecam jezeli chodzi o serwisowanie telefonów .... Telefon... Nie Paweł - opinia (1) Bardzo porządny serwis , który potrafił przed świętami szybko i tanio... Paweł NAPRAWDĘ PRFESJONALNY SERWIS !!!!! (1) Miesiąc temu naprawiałem iMaca mojego taty. Komputer został naprawiony... Guzi Polecam (1) Szybko, terminowo, profesjonalnie. Czy można jeszcze czegoś więcej oczekiwać? Leszek Jarosz Polecam! (1) Szybka, fachowa i doświadczona obsługa z przystępną ceną. Szczerze polecam! Jacek Pastuszak Szybko i skutecznie (1) Przede wszystkim na drugi dzień mój laptop był do odbioru. Pęknięty ekran, w... Patryk Nie polecam (1) 1. Kontakt - jak sam nie zadzwonisz to nikt się do Ciebie nie odezwie (biorą... Wojciech Mac Book Air po zalaniu (1) Serwis naprawił mój komputer szybko (2 dni) sprawnie i taniej niż w serwisie.... Bartosz POLECAM !!! (1) Serdecznie polecam firmę !!! Rzetelna, fachowa i szybka. Laptop na drugi... Patrycja Super serwis (1) Super serwis, bardzo sympatyczna obsługa która odpisuje na smsy i oddzwania.... Lilianna Wymiana matrycy (1) Wymieniałem u nich matrycę w moim laptopie (zamknąłem komputer z długopisem... Andrzej Stachowiak Dlugi czas realizacji (1) Z serwisem bardzo trudno się porozumieć. Oddałem laptopa do naprawy w... Dawid Porządny i uczciwy serwis (1) Dostałem dwie opcje do wyboru z rekomendacją droższej ale trwałej naprawy.... Toshiba A300 Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. (1) Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. Marcin