Wymiana matrycy (1) Wymieniałem u nich matrycę w moim laptopie (zamknąłem komputer z długopisem... Andrzej Stachowiak Dlugi czas realizacji (1) Z serwisem bardzo trudno się porozumieć. Oddałem laptopa do naprawy w... Dawid Porządny i uczciwy serwis (1) Dostałem dwie opcje do wyboru z rekomendacją droższej ale trwałej naprawy.... Toshiba A300
Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. (1) Konkretna pomoc, dobry czas i przyjazna obsługa. Marcin zdecydowanie na tak (1) punktualnie, szybko, konkretnie, profesjonalnie, do tego bardzo przystępna... Ala Profesjonalni (4) Szczerze polecam ten serwis, Panowie odzyskali moje cenne dane z dysku... Anna Godni polecenia (1) Polecam ten serwis, znają się na rzeczy, widac że to dla nich pasja, starają... Izabela Pełen profesjonalizm (1) Nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalnym podejściem do problemów... MaciejL najlepszy serwis w Gdyni! (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami, szybko i profesjonalnie. Do tego... Magdalena szybka obsługa i profesjnalizm (1) Polecam serdecznie! Profesjonalna i szybka obsługa, ceny najniższe w... Caterina naprawili mojego laptopa (1) Przynioslem do naprawy laptopa z uszkodzona plyta glowna, w innych serwisach... Michal Rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, niewygórowane ceny, serdecznie polecam serwis! Magda Warto (1) Witam Chciałabym polecić serwis DrLaptop ze względu na to, ze bardzo mi... Agnieszka Zbigniew - opinia (1) Ze względu na wyjazd służbowy musiał odebrać komputer tego samego dnia,... Zbigniew Odzyskane dane (1) Z racji wykonywanego zawodu, radcy prawnego na moim dysku znajdowało się dużo... Olgierd Polecam ;) (1) Pełen profesjonalizm, przystępne ceny, pomoc techniczna i ogromne... Jarek Robią sobie z ludzi jaja (1) Nie polecam połakomiłam się na niedrogiego laptopa za 799 zł i nigdy więcej... Agnieszka Polecam firme:) (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przywiozlem moj Vaio i powiedzialem o... zwyklak Solidnie (1) Macbook zalany w poniedziałek, wrócił do mnie już w sobotę. Profesjonalna... mz nie polecam (1) nie dość że czekałem 2 tyg. na zrobienie komputera ,to usiłowali mi wmówić... Andrzej