Bardzo pozytywne wrażenia. (1) Bardzo przyjemna obsługa, wyjaśnili bardzo dokładnie i rzetelnie co było... Jadwiga Dominiuk masakra!!! (1) Nikomu nie polecam tego serwisu.Trzymajcie swój uszkodzony sprzęt z dala od... nie zadowolony klijent Dell d830 , Dell XPS 1530, 2xAsus ect... (1) Z usług serwisu korzystam od dawna. Jak zawsze wszystko jest na 6! Usterki... Wolf
Naprawa laptopa (2) Nie polecam. Koszt naprawy laptopa miał byc o wiele niższy niz wyszło w... Tomasso Super firma, rzetelna naprawa (1) W Dr Laptop potrafią naprawić wszystko! Do tego miła obsługa, przystępne ceny... M solidna firma (1) korzystam z uslug Aplex od kilku lat, zawsze szybko otrzymuje diagnoze i... Tomek Szybka, solidna naprawa (1) Przyniosłam laptopa z pękniętą matrycą. Naprawę wykonano w niecałą godzinę... Jadwiga zdecydowanie polecam (1) Pan z serwisu pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, szybko i... Elżbieta C. Iphone 5 Tragedia wymiana szkla. (1) Wymienione telefon oddany nie dziala brak reklamacji twoja wina. W serwisie... Klient Dobry, szybki i tani fachowiec (1) Na początku, gdy zobaczyłam, że średnia ocen PC Helpera to 6,0, wydawało mi... Paula "Naprawa Karty graficznej: (1) U nich naprawa karty graficznej to zwykłe oszustwo, wygrzewają tylko... Maciek Raczej nie polecam ;/ (2) Oddałąm laptopa donaprawy z powodu połamanego zawiasu . Zrobiłam to w... Ola Naprawa laptopa (1) Naprawiałem u nich laptopa. Komputer zupełnie się nie uruchamiał. W dwóch... Robert Zacharski Polecam (1) Za rozsądną kwotę odzyskałam fotki i dane z 3 lat w obiecanym terminie. Miła... Ania patrycja oleszko - opinia (3) Szybko, konkretnie-bez naciągania ,można powiedzieć - bez słów, ale za to... patrycja oleszko polecam! (1) Laptop psuł mi się średnio co 3 miesiące przez ostatnie 2 lata od skończenia... Karolina Mega! (1) Utraciłem dane z karty microSD z powodu jakiegoś błędu. Dzięki Enter Serwis... Sokół Naprawa (1) Naprawa z wymianą części przebiegła zadziwiająco sprawnie, dostosowano... Karol Tusze do drukarki (2) Nikomu nie polecam! lepiej kupić gdzieś indziej, bo tutaj to się tak... Marlena Serdecznie polecam !! (1) Przeczytałem opinie poniżej i nie chce mi się wierzyć, że o Pani Kasi i... Tomasz