nagłe rozczarowanie (1) po dwóch latach dobrej współpracy nagle niedotrzymywanie terminów i zbywanie... bsiek rzetelna obsługa (1) Niedawno podrzuciłem do serwisu SpecLab drukarkę wymagającą naprawy. Choć... Dawid Polecam z czystym sumeniem :) (1) Parokrotnie naprawiałem komputer w Prolog_Service i jestem bardzo zadowolony... Dominik Aziewicz
Sprawdzona Firma! (1) Parokrotnie naprawiałem komputer w Prolog_Service i jestem bardzo zadowolony... Dominik Aziewicz LAPTOPY (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy dwóch laptopów u Pana informatyka bardzo... aS Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Panowie naprawili laptop Sony Vaio, który według... Kasia Od marca do września sprzęt nie naprawiony (1) Od marca nie mogę doprosić się naprawy ani zwrotu mojego sprzętu (jest... El Fajnie (1) Udałam się do serwisu z problemem , który już mnie irytował od dawna.... marta Laptop się nie włączał (1) Komputer został naprawiony w tempie ekspresowym (dzięki czemu otrzymałam... Anna Laptop nie włączał się (1) Serwis godny polecenia. Rzetelna, fachowa obsługa, a przede wszystkim miła.... PiotrM Polecam (1) Szybko, sprawnie i konkretnie . Po wstepnych ogledzinach wycena uslugi ,... rawdi POLECAM ! (1) Szybko uporali się z naprawą płyty głównej w moim laptopie. Dodatkowo w... Darek Najlepszy serwis w mieście!!! (1) Oddałem laptop do renomowanego serwisu w centrum Gdyni, gdzie trzeba mieć... Łukasz Fachowcy (1) Profesjonalna i rzetelna firma, właściciele przesympatyczni, polecam!!! Agnieszka najgorszy serwis z jakim dotychczas miałam do czynienia (1) Bardzo długi czas oczekiwania najpierw na diagnozę potem na naprawę. Panowie... AG Pozytywna (1) Podchodzę dość ostrożnie do pozytywnych opini ale w tym przypadku z... Adam Zaręba Instalacja systemu (1) Sprawna i profesjonalna obsługa. Rozsądna cena. Komputer ożył i działa bez... Jarek W. Czyszczenie laptopa wykonane w dwie godziny (1) Panowie uporali się z czyszczeniem i zakonserwowaniem mojego laptopa w... Jarek PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Korzystałem z usług serwisu EC już nie raz. Panowie tam pracujący to... Karol Top Serwis (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi serwisowej począwszy od fazy... Jantar