Ania - opinia (1) Efektywna i szybka pomoc. Niekonieczne jest fatygowanie się do serwiru, ani... Ania Tylko tam. (1) W serwisie zlecilem naprawe Aipada, ktorej nie chcieli podjac sie w Gdansku.... Leonamator Naprawa Laptopa (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Jakość świadczonych usług spisuje się wzorowo... Amadeusz
Mac mini (1) Szybka i trafna diagnoza i działa lepiej niż poprzednio:) Pełen... mirek Godny zaufania serwis (1) Naprawiam laptopy roznych marek u chlopakow od lat. Kieruja sie zasada, ze... Natalia najlepiej (1) Najlepszy serwis Apple w jakim byłam. Pracownicy cechują się ogromną wiedzą... Agnieszka komputerowy doktor (1) Szczerze polecam Pana Sylwestra. Widać ze zna się na rzeczy. Uczciwie... Ruda Katarzyna profesjonalnie (1) bardzo miła i fachowa obsługa anika Wymiana BGA (1) W tym serwisie wymieniałem BGA na płycie głównej w notebooku. Komputer nie... Adam Jakubik MG - opinia (1) Telefon oddałem do naprawy, następnego dnia o 10 był już gotowy do odbioru.... MG wymiana matrycy (2) Drugi raz jeżdżę z laptopem dwa razy wymieniali matryce i dwa razy z***...... Łukasz Szybko i sprawnie (1) Zadzwoniłem o 12 serwis pojawił się u mnie po 14 okazało się że mam... Zadowolony klient Niezadowolona Klientka (1) Nie polecam tu naprawiać laptopów, gdyż dałam mój do całkowitego... Niezadowolona Klientka artur - opinia (1) Profesjonalna obsługa artur "Szybko, zwięźle i na temat" (1) Jak w nagłówku, usługa szybka i sprawna, komputer działa bez zarzutu. Ceny... Patryk Bez zastrzeżeń polecam (1) Pracuję tylko na macbookach i są one dla mnie bardzo cenne. Mój macbook air,... Ola Wymiana układu BGA (1) Szybko i sprawnie. Oddałem laptopa na początku tygodnia, zamówili nowy układ,... Lex Kupiony uzywany sprzet (1) Zakupilem uzywany sprzet u nich, stary na czesci w rozliczeniu, nie mialem... Marcin Krzysiek - opinia (1) Faktycznie 6.0 to prawda. Polecam. Krzysiek Polecam! (1) Polecam Firmę SpecLab. W czwartek zawiozłam służbowego laptopa, gdyby nie to,... BeeDee Express