Dobrze i solidnie wykonana robota (1) Naprawa płyty głównej w Dellu E5420 bezproblemowo i (co najważniejsze)... Roman F. Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek Super firma rzetelni, życzliwi i uczciwi ludzie (3) Szczerzę polecam firmę mk-notebook!!!!!! Bardzo szybka diagnoza bez... RYSZARD Ś
:) (1) Serdecznie polecam, fachowa obsługa! zan Na prawde profesjonalnie (1) Szczerze polecam pana Sylwestra od kilku dobrych lat oddaje swojego laptopa i... Gabriela Naprawa szybka i w dobrej cenia (2) Bardzo dziękuję za sprawną i tanią wymianę ekranu, za który zapłaciłem o 50zł... Moniś W. POLECAM! (1) Serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt , ceny. Pan Kamil przyjeżdża po... Marta ocena servisu (1) Polecam wszystkim ktorzy chca miec dobrze i sprawnie naprawiony sprzet w... M.Rodziewicz spec lab (1) solidna niedroga firma z miłą obsługą Jarosław Wach Rewelacja (1) Rewelacja. Moj Sony vaio po upadku z licznymi uszkodzeniami obudowy i... Dariusz M. Polecam. (1) Po kilkakrotnym skorzystaniu z Waszych usług mogę śmiało Was polecić. Mili i... Kata Serdecznie polecam! (1) Już myślałam, że po zalaniu laptopa kubkiem wody nic z niego nie będzie. Pan... Meg Naprawa laptopa Dell (1) Laptop został błyskawicznie zdiagnozowany , winowajcą okazała się karta... Maciej dariusz - opinia (1) szybko i sprawnie, dobry kontakt z usługodawcą. polecam dariusz mały profesjonalizm (1) Mały profesjonalizm w podejściu do klienta. Prace odkładane na później co... ewa POLECAM!!! (1) Super fachowa obsługa w przystępnej cenie.Pan Paweł staje zawsze na wysokości... Wiesława Pelen profesjonalizm (1) Raczej zadko korzystam z serwisow komputerowych gdyz uwazam sie za... Witold Wszystko ok (1) Pan przez telefon bardzo sympatyczny, powiedział, że da znać kiedy będą mogli... Jakub Polecam ten serwis komputerowy (1) Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Termin dotrzymany, a jakość bez... Radek Leszek Macioszczyk - opinia (1) super firma i super fachowcy Leszek Macioszczyk