POLECAM :) (1) Bardzo miła obsługa. Naprawa wykonana dobrze. Trochę to trwało ale jak chce... MB Baska - opinia (1) Super serwis, bardzo fachowa i sympatyczna obsługa. Gorąco polecam! Baska Macbook Air (1) Niewiarygodna skuteczność, laptop został naprawiony w 5 minut, gdzie u... Artur
Podziękowanie za naprawę (1) Dziękuję za skuteczne naprawienie mojego laptopa, z którym poprzedni serwis... Tomek Skuteczna naprawa (1) mój sprzęt naprawili szybko i tani, polecam. Dziękuję Andrzej W. POLECAM! Są najlepsi. (1) Drugi raz serwis okazał się bardzo pomocny. Pierwszy raz ponad rok temu... Zadowolony klient tak to powinno wyglądać (1) łądny sklep, duży asortyment, spoko fachowiec, uczciwe ceny, lapek co prawda... Karol Markowski Serdecznie polecam:) (1) Szybka i w 100% fachowa obsługa. Jeszcze nie spotkałem tak profesjonalnej... Maro Szybko sprawnie i profesjonalnie (1) Serwis naprawił mój tablet Asusa bez najmniejszego problemu gdy inne serwisy... Grzegorz Sławek Ł - opinia (1) Jeżeli mam jakieś problemy z laptopem (jednym z prywatnych lub firmowych), to... Sławek Ł Jednak można !!! (1) Po wymianie gniazda zasilania w laptopie stwierdzono również nieprawidłowość... krzysztof b. POLECAM Z CZYSTYM SERCEM (1) Serwis jest perfekcyjny, zlokalizowany w samym centrum pruszcza, Naprawili... Artur Dobrze i solidnie wykonana robota (1) Naprawa płyty głównej w Dellu E5420 bezproblemowo i (co najważniejsze)... Roman F. Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek Super firma rzetelni, życzliwi i uczciwi ludzie (3) Szczerzę polecam firmę mk-notebook!!!!!! Bardzo szybka diagnoza bez... RYSZARD Ś :) (1) Serdecznie polecam, fachowa obsługa! zan Na prawde profesjonalnie (1) Szczerze polecam pana Sylwestra od kilku dobrych lat oddaje swojego laptopa i... Gabriela Naprawa szybka i w dobrej cenia (2) Bardzo dziękuję za sprawną i tanią wymianę ekranu, za który zapłaciłem o 50zł... Moniś W. POLECAM! (1) Serdecznie polecam. Bardzo dobry kontakt , ceny. Pan Kamil przyjeżdża po... Marta ocena servisu (1) Polecam wszystkim ktorzy chca miec dobrze i sprawnie naprawiony sprzet w... M.Rodziewicz