Przegrywanie VHS -> HDD (1) Szukałem serwisu, który zgra mi materiał z kaset VHS do pliku wideo na HDD.... Bartek Polecam SpecLab (1) Panowie z serwisu naprawdę znają się na swojej pracy. Widać że mają duże... Grzegorz Polecam (1) Naprawa wykonana zgodnie z umową. Nie mam żadnych zastrzeżeń i jestem... Andrzej J.
ania (1) żaden serwis nie podjął się wgrania na nowo systemu do telefonu lenovo... ania pomoc (2) bardzo fajna fachowa pomoc przy uruchomieniu dodatkowej karty graficznej Szym Naprawa laptopa (1) Witam Niestety mimo dobrych moich chęci i cierpliwości sprawa naprawy laptopa... Klient hp z padnietym dyskiem (2) Wybrałem serwis pierwszy lepszy z portalu i zawiozłem laptop przed świętami.... przemek Zalany komputer (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja i przystępna... acrev2 Zdecydowanie polecam! (1) Do SpecLabu wybrałem się z mocno zawirusowanym laptopem. Z racji, że ze... Maciek Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Padł mi dysk twardy w komputerze firmowym który był na gwarancji, serwis... EMPIRIA profesjonalna i miła obsługa (1) profesjonalna i miła obsługa grazyna Wymiana matrycy Macbook Retina 15" (1) Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wymiana matrycy w okresie świątecznym!... Artur Skuteczni i solidni. Warto u nich naprawiać. (1) Witam, mam na imię Rafał, jestem właścicielem firmy projektującej systemy... Rafał J. Serwis inny niż wszystkie (1) Dzień przed wigilią zalałem laptopa herbatą i przestał się uruchamiać.... Jacek Najlepszy serwis komputerowy (1) Witam.Jak w tytule uważam,że jest to najlepszy serwis z jakim miałem do... Michał POLECAM (1) wszystko szybko i sprawnie, na dodatek o polowe taniej niz u konkurencji 2... Izka Smasung (1) Najlepszy Servis jaki spotkalem w Gdańsku a mialem ich wiele.kontakt... Marcin Najlepszy! (1) Córce zepsuł się laptop. Szukaliśmy w internecie serwisu i zachęceni... Asia i Tomek Wystarczył telefon (1) Miałem duży problem z postawieniem Win7 - wystarczył 1 telefon. ~Lancet Odzyskanie plików . (1) Pan Tomek Super fachowiec,zna sie na tym co robi.Odzyskał bardzo ważne... Kasia