Profesjonalizm i miłą atmosfera (1) Z usług tej firmy korzystam od kilku lat. Zawsze mogę liczyć na szybką i... magdalith Budowa strony internetowej (1) Pan Tomek stworzył stronę mojej firmy od podstaw w sposób sprawny i... Michał G. Zbita szybka w tablecie (1) Mój synek upuścił tablet przez co zbiła się w nim szybka. Mój znajomy polecił... Halina
PC Control Polecam (1) Bardzo fachowa i sprawna pomoc. Komputer działa jak nowy. Gorąco polecam. Z... Martyna Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo dziękuję za naprawę już którąś z kolei komputerów moich dzieci. Ceny... Mirosław Szybko i konkretnie (1) Jestem bardzo zadowolona. Usluga wykonana szybko i konkretnie, nastepnego... Olga Naprawa zawiasów. (1) Skorzystałem z usługi wymiany zawiasów w sony vaio. Naprawa została wykonana... Krzysztof Serwis komputerowy jest na wysokim poziomie (1) czas realizacji to jeden dzien Ida Polecam (1) Lubię ich .Pan Paweł to specjalista, zawsze doradzi i pomoże . Jak dotąd... Czesław Profesjonalna obsługa!! (1) Kilkukrotnie naprawiałem w serwisie dotyki w telefonach czy gniazdo... Wojciech Najlepszy serwis w mieście! (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Retesly, profesjonalne podejście zarówno do... Zadowolony klient Polecam (1) Poszła mi matryca w laptopie, nie dość że naprawili bardzo szybko to jeszcze... Sebastian Nie polecam (2) W laptopie została wymieniona matryca (ekran) po okolo miesiącu od naprawy... Tomek Naprawa laptopa Lenovo (1) Bardzo dobry serwis. Wymienili w krótkim czasie chłodzenie w laptopie Lenovo.... Ryszard Grabowski Polecam (1) Zalałam Macbooka wodą i gdy autoryzowany serwis zaśpiewał mi cenę wartą... XYZ Godne polecenia pogotowie it (2) Z pełna satysfakcją polecam szybką i skuteczną pomoc przy odzyskaniu danych... Sylwia Bardzo dobry serwis (1) Z przyjemnością wystawiam SHARMCOM jak najlepszą opinię. Wielokrotnie... Maciej Zadowolona (1) Polecam serwis, obsługa miła , naprawa fachowa. Telefonicznie zostałam... Danuta Polecam (1) Miła obsługa, bez ściemniania i żerowania na klientach. Krótki czas... anonim Doskonala obsluga i fachowosc (1) Polecam. Szybka i konkretna naprawa, informacja o tym co warto a czego nie... Mat