Świetna Obsługa i czas realizacji! (1) Pierwszy raz zostałam tak ekspresowo obsłużona, pełen profesjonalizm... Basia Polecam (1) Polecam, skorzystaliśmy w firmie przy problemie z naszym laptopem, gdy akurat... Piotr Seget opinia serwisu (1) Świetna obłsuga,bardzo dobry kontakt, Panowie rozumieją co znaczy pilne:),... Olga
Profesjonalne podejście i rzetelna obsługa (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.Sprzęt po serwisie działa bardzo dobrze.... Marek Świetny serwis! (1) Polecałem i nadal będę polecał ten serwis każdemu. Po raz kolejny panowie... Tomasz Bach Polecam! (1) Dziękuję za fachową pomoc Panie Kamilu! Naprawa laptopa w niecały dzień,... Dariusz Polecam! (1) Szybko, fachowo i w przystępnej cenie. Krzysztof Solidnie, szybko, pełny profesjonalizm. (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa obsługa, doradztwo i przystępne... Paweł Polecam Serwis (1) Super Serwis Komputerowy bardzo polecam szybko sprawnie i dobrze Staś najlepszy serwis w trojmiescie (1) Szybka i dobra obsluga, profesjonalnie i nie drogo. Panowie bardzo mili i... Grażyna Obsługa i jakość asortymentu (1) Obsługa w punkcie w Gdansku Głównym daje wiele do życzenia, bezczelna i bez... Łukasz Profesjonalny serwis (1) Porządna firma. Dostałem do nich wizytówkę od kolegi. Zgłosiłem im problem z... Kamil Cukrowski NIE POLECAM !!! (1) Kupiłam w punkcie, który mieści się w tunelu kabel do iPada. Po miesiącu... Angela Polecam Serwis (1) Polecam serwis drLAPTOP za profesjonalizm i pomoc w usunięciu usterki.... Zadowolony Klient Serwis godny polecenia (1) Z pomocy serwisu korzystam od 2 lat. Za każdym razem wychodzę zadowolony.... Marcin Zdecydowanie polecam ! (1) Pani przyjmująca zgłoszenie 100% profesjonalnego podejścia do klienta - ze... Monika Zawsze poratują! (1) Po raz kolejny zostałam uratowana przez Pana Pawła. Polecam każdemu i oby... Iza Nie polecam (1) Panowie w serwisie zwodzili mnie przez 3 tygodnie, póki nie zdecydowałam się... Sandra Naprawa nr 3332 - wdzięczna klientka (1) Zdecydowanie polecam. Szybko zdiagnozowano problem, wycena naprawy... Kasia Szaniawska Wciąż najlepszy serwis konsol w Trójmieście (1) Czarodziej zmienił siedzibę (z Wrzeszcza po powodzi na Klinicznej przenieśli... Kleo