Najlepsi (1) Polecam tą firmę ,konkretni i wiedzą co robią. Anna Padł dysk (1) padł mi dysk., Miałam na nim 3/4 magisterki! Nie dosć, że komputer naprawili... Elenala Laptop ASUS uratowany przez SpecLab (1) Uratowali laptopa dzięki cierpliwości i zaangażowaniu. Było mikropęknięcie na... Rafał
Polecam (1) Diagnoza i naprawa laptopa - jak należy. Czas realizacji wydłużony ze względu... Bartek Lapek (1) Korzystałem z usług już kilkukrotnie i za każdym razem to samo, czyli miło,... Szym Świetna Obsługa i czas realizacji! (1) Pierwszy raz zostałam tak ekspresowo obsłużona, pełen profesjonalizm... Basia Polecam (1) Polecam, skorzystaliśmy w firmie przy problemie z naszym laptopem, gdy akurat... Piotr Seget opinia serwisu (1) Świetna obłsuga,bardzo dobry kontakt, Panowie rozumieją co znaczy pilne:),... Olga Profesjonalne podejście i rzetelna obsługa (1) Bardzo dobra i profesjonalna obsługa.Sprzęt po serwisie działa bardzo dobrze.... Marek Świetny serwis! (1) Polecałem i nadal będę polecał ten serwis każdemu. Po raz kolejny panowie... Tomasz Bach Polecam! (1) Dziękuję za fachową pomoc Panie Kamilu! Naprawa laptopa w niecały dzień,... Dariusz Polecam! (1) Szybko, fachowo i w przystępnej cenie. Krzysztof Solidnie, szybko, pełny profesjonalizm. (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa obsługa, doradztwo i przystępne... Paweł Polecam Serwis (1) Super Serwis Komputerowy bardzo polecam szybko sprawnie i dobrze Staś najlepszy serwis w trojmiescie (1) Szybka i dobra obsluga, profesjonalnie i nie drogo. Panowie bardzo mili i... Grażyna Profesjonalny serwis (1) Porządna firma. Dostałem do nich wizytówkę od kolegi. Zgłosiłem im problem z... Kamil Cukrowski Polecam Serwis (1) Polecam serwis drLAPTOP za profesjonalizm i pomoc w usunięciu usterki.... Zadowolony Klient Serwis godny polecenia (1) Z pomocy serwisu korzystam od 2 lat. Za każdym razem wychodzę zadowolony.... Marcin Zdecydowanie polecam ! (1) Pani przyjmująca zgłoszenie 100% profesjonalnego podejścia do klienta - ze... Monika Zawsze poratują! (1) Po raz kolejny zostałam uratowana przez Pana Pawła. Polecam każdemu i oby... Iza