Naprawa dźwięku w iMac (1) szybko, sprawnie i w rozsądnej cenie plus obsługa poza standardowymi... Mario Fantastyczna pomoc (1) Polecam firmę w 100%. Serwis laptopa chciał naprawiać przez miesiąc. Tej... Mariusz Gorąco polecam (1) SerwisPIK znakomicie naprawia doradza oraz jest diabelnie szybki. Jakość... Karol
Klej! klej! więcej kleju! oddaj lapa z 1 problemem odbierz z 4 (1) Odklejona matryca przyklejona na klej, komputer oddany ze względu na matrycę... Agata Fachowe odzyskiwanie danych myślę że ze wszystkich nośników danych. (1) Nie znam lepszego specjalisty w odzyskiwaniu danych z uszkodzonych dysków. Tomasz Nie usłyszymy nie! (0) Miałem poważny problem z lapkiem (styrana karta graficzka) Wszędzie... qwerty Pierwszy raz spotkałem się z taką firmą i szczerze polecam. (1) Serdecznie polecam firmę. Dwa razy już Pan Łukasz mi pomógł. Raz z dyskiem... Patryk Zdecydowanie nie polecam (1) Umowa naprawa jest tak skonstruowana ze serwis nie ponosi odpowiedzialności... Gd NIE POLECAM (2) Wymiana trwała tydzień dłużej niż było umówione. Po wymianie dysku w Lenovo... Gosia Polecam (1) Z calego serca polecam !!! Szybko i rzeczowo. Cena baaardzo przystepna. Moja... dorota Odzyskali wszystkie dane! (1) Moja wdzięczność do was nie ma końca od momentu kiedy odzyskaliście wszystkie... malincza zalany maczek (1) Zalałam Moje Jabłuszko. Po jednym dniu miałam informacje o kosztach naprawy,... Ewa Lachocka Profesjonalnie i sympatycznie (1) Szczerze polecam Pana Kamila. Szybko, profesjonalnie i niedrogo załatwił... Ania Miło i pomocnie (1) Ja jestem z tych osób, które mają laptopa, bardzo o niego dbają mimo, że się... malinka Toshiba Satellite (1) Profesjonalna obsługa od momentu przyjęcia notebook'a do serwisu aż do... Krzysztof Godny polecenia serwis komputerowy (1) Serdecznie polecam. Kompleksowa naprawa komputera wraz z instalacją... Orłowski Mateusz Goraco Polecam (1) Chciałem polecić wszystkim serwis speclab . Oddałem lapka z peknietym... Dawid niby naprawiają, ale... (1) Oddałem do naprawy Laptop i po odbiorze napisałem pozytywna opinie na... Kokesh Szybko, tanio i solidnie, polecam, (1) Z usług korzystam już. od kilku lat - czytając negatywne opinie na tej... Tomek Strona spełniła moje oczekiwania (1) Pan Tomasz zrealizował stronę zgodnie z moimi oczekiwaniami, a przy okazji... Marek Argulewicz