Nie poddaje się nigdy! (1) Z usług Pana Kamila korzystam regularnie ja, moja rodzina i znajomi.... Marghe SUPER! (1) Polecam wszystkim współpracę z HEX. Tanio + szybko często nie równa się... Bartłomiej Fijołek Super sprawna naprawa (1) Ogromne dzięki za naprawę mojego Mac'a. Wymieniona bateria, dysk, gniazdo... Oskar Poniedzielski
Zadowolona klientka - POLECAM (1) Oddałam Iphone 6s na wymianę wyświetlacza i po 20 miinutach był już gotowy... Alicicja Rzetelność i profesjonalizm (1) Od lat serwisuje u nich drukarki i już przyzwyczaiłem się do dobrej obsługi... Krzysztof Profesjonalnie (1) Witam Firma bardzo solidna,przyjazna atmosfera,przemiła właścicielka. Jakość... Krzysztof Super serwis (1) Chciałbym z całą odpowiedzialnością stwierdzić że serwis jest prowadzony na... Jacon1258 odradzam - chyba, że ktoś jest masochistą (1) Słabo, bardzo słabo. Wymiana wyświetlacza w telefonie przerosła serwis,... Rafał Aplex - OK ;-) (1) Najlepszy serwis komputerów ,drukarek i tonerów jaki znam. Ekspresów do kawy... Krzysztof Miła i skuteczna pomoc w kłopotach (1) Już 3 razy korzystałem z pomocy tej firmy - zawsze szybko, skutecznie i... Jacek P płyta główna ,,Lenovo,, (1) Dwa serwisy nie dały rady ,był nawet na Śląsku w dopasowaniu płyty nie... borgo Porządny fachowiec (1) Korzystałem kilka razy z pomocy Pana Kamila, namiar też miałem z polecenia i... Sebastian w porządku serwis (2) W porządku serwis. Laptop w ogóle się nie włączał, w innym serwisie trzymali... aneta Perfekcyjny serwis! (1) Z całego serca polecam serwis komputerów Mekintosz. Moim problemem był... Antoni Negatywna (1) Oddałem pc (stacjonarny ) do nich na wymianę chłodzenia w cpu na... Lukasz opinia (1) Pełen profesjonalizm w miłej atmosferze!!! Duża życzliwość ,chęć niesienia... Urszula Szacunek! (1) Szybko, rzeczowo, konkretnie, po godzinach. Zdecydowanie polecam!!! Burzum666 polecam z pelnym przekonaniem (1) usluga wykonana szybko skutecznie i niedrogo w dzisiejszych czasach to... andrzej Polecam (1) Po raz drugi załatwiłam matrycę w moim laptopie i panowie znów pomogli ;)... MonikaTK Pomoc na medal ! (1) Pomoc w sytuacji zalania komputera wręcz wzorcowa. Pomimo telefonu w... Weronika