wrażenie jak nazwa - dobry serwis (1) od serwisanta oczekiwałem kompetencji i chęci rozwiązania problemu, tutaj (po... Klient - Rumia polecam (1) Polecam, odzyskali mi ważna, firmowe dokumenty z uszkodzonego dysku.... J.N Fachowa pomoc przy awarii sprzętu (1) Potrzebowałam szybkiej pomocy z dyskiem zewnętrznym, od razu problem został... Kaśka
super szybka pomoc i naprawa (1) jak najbardziej polecam !! błyskawicznie naprawili mi laptopa, który był mi... kowal Naprawa komputera po zalaniu (2) Miałam zalany komputer piwem. Mimo szybkiego wyłączenia i wysuszenia nie... Magdalena Super (1) Serwis naprawdę bardzo doby. Pomogli mi sprawnie. laptop po kilku dniach już... Vito Klient (1) Polecam.Serwis godny zaufania. Uczciwe i szybkie podjeście do sprawy. Laptop... klient Totalny brak dobrej obslugi (1) Brak zaangażowania i logiki w działaniu tej firmy Artur dobry serwis (1) Serwis szybko naprawił mojego laptopa. Jak najbardziej mogę ich polecić, poza... Davo Bardzo dobry serwis (1) mogę polecić, wczoraj wrócił do mnie od nich laptop z naprawy. wszystko znów... M. Wolak super (1) oddałem im do naprawy xboxa, przegrzewał się strasznie, juz po kilku dniach... M.K Jestem na tak (1) Polecam, serwis na 6. Lapka mi w kilka dni naprawili, znów wszystko śmiga,... Adi :) (1) Skorzystałam z uslug serwisu. Mój problem został rozwiązany. Laptop do dziś... Alicja Laptop zalany (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu myślałem , że laptop po zalaniu... Robert Współpraca to przyjemność! (1) Wszystkim którzy szukają solidnego wykonawcy strony internetowej polecam IT... Dariusz ok (1) naprawili mi moje ps3, miało coraz większe problemy z odpalaniem gier z... Damian W. polecam (1) merytorycznie,milo,szybko i skutecznie Małgorzata Polecam (1) Potrzebowałem dobrego serwisu, bo przed samym urlopem padł mi laptop, który... Marcin Dobry serwis (1) Polecam, serwis naprawdę na poziomie. Ceny za to nie sa wysokie i to mi się... Marcin ocena (1) Fajna profesjonalna obsługa .Polecam arkadiusz