Piotr - opinia (1) Świetna i miła obsługa, ceny są dobre jak na nasze czasy. Warto przywozić... Piotr Piotr - opinia (1) Profesjonalne i konkretne podejście do tematu; modernizacja laptopa Lenovo,... Piotr Magdalena R. - opinia (2) Obsluga perfekcyjna! Zyczliwosc , profesjonalizm! Kolejny raz w sytuacji... Magdalena R.
Ryszard - opinia (1) Miła szybka,rzetelna obsługa.Bardzo polecam naprawę laptopów. Ryszard Boguś - opinia (1) Szybko i niedrogo rowiązali problem z dyskiem, za który warszawska... Boguś Jerzy Noskowiak - opinia (1) Serwis znakomity. Szybko i sprawnie naprawiono maca mini. Spodziewałem się... Jerzy Noskowiak Rietz Dominik - opinia (2) Szybko solidnie i profesjonalnie. Polecam :-) Rietz Dominik marek - opinia (1) korzystam kolejny raz i jestem wciąż zadowolony - polecam. marek Julian - opinia (1) Specjalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Julian Władysław Nowy Port - opinia (1) Bardzo dobra miła i szybka obsługa, wszystko zrobione na tip top. Władysław Nowy Port Zbigniew - opinia (1) Profesjonalny serwis, czas realizacji i jakość obsługi super!!! Szczerze... Zbigniew Kusnierczyk - opinia (1) Wiedzę na temat urządzeń Apple mają ogromną. Przeprowadziliśmy dość długą... Kusnierczyk Daboch - opinia (1) Wysoka jakość, przystępne ceny. Zdecydowanie polecam Daboch anka - opinia (1) Kompetentnie, sprawnie. Polecam. anka Daniel - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do tematu. Widać, że właściciel... Daniel Janusz - opinia (1) Gdyby nie stres związany z - jak myślałem - nieodwracalną utratą danych... Janusz Adam - opinia (1) Polecono mi tę firmę do odzyskania danych z zewnętrznego dysku SSD. Mogę... Adam Grzegorz - opinia (1) Polecam usługi .Profesjonalne podejście . Grzegorz Anna Jastrzębska - opinia (2) Rewelacja, bardzo miła i fachowa obsługa. Szybkie odzyskanie danych z... Anna Jastrzębska Robert - opinia (1) Znam się na komputerach i okolicach ale z tym dyskiem nie mogłem sobie... Robert