Grzegorz Barciński

Laryngolodzy

Gdynia, Olsztyńska 8

odradzam !! (1) Nie powazny facet,bylam z dziekiem umuwiona do lekarza na godz.15.00po czym... maryska Polecam (1) Profesjonalny lekarz, człowiek dla pacjenta. Nie są dawane niepotrzebnie... Ewa Skandal (1) Odradzam. Poszłam z podejrzeniem zapalenia ucha z 9 miesięczną córką lekarz... Gosia
Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo miły człowiek, przede wszystkim super lekarz, widać, że lekarz z... rafalcgr lekarz z powołania (1) Świetny lekarz, z powołaniem, miły człowiek, oddany pacjentowi, a nie umowie... mama 3 latka Zdecydowanie polecam (1) Te negatywne opinie piszą najprawdopodobniej ludzie bardzo złośliwi.W... Dorota Nie polecam lekarza Barcińskiego (5) Nie wiem kto pisał te opinie, ale pewnie rodzina tego Pana. Nie polecam... Pacjent Przychodnia Karwiny Nie polecam!!! (1) Dostałem skierowanie do laryngologa z ostrym przypadkiem (zaatakowane węzły... Adam Odradzam tego lekarza! (1) Pewnie te opinie pisał sam Pan Barciński, ponieważ szczególnie odradzam tego... Andrzej Zieliński Super lekarz (1) Szczerze polecam dr Barcińskiego to naprawdę złoty człowiek, dzięki niemu... monikapriebe PRAWDZIWY LEKARZ (1) Od wielu lat korzystamy z rodziną z usług Pana doktora.Zawsze znajdzie... aga zaneta dziecielska - opinia (1) często korzystam z pomocy dr barcińskiego i zawsze udziela mi fachowej pomocy... zaneta dziecielska Szczerze polecam! (1) Syn miał chore uszy i pomimo jeżdżenia z nim po róznych prywatnych... Monika z Gdyni