Monika G-foto

Fotografowanie

Gdańsk, Gdyńska 6

Sonia Dunajko - ocena (1) Mistrzyni , to sesja którą sobie wymarzyłam, idealnie Perfekcyjna w każdym... Sonia Dunajko Violetta - ocena (1) Monika-wspaniała profesjonalna fotografka a przede wszystkim Kobieta o... Violetta Sylwia - ocena (1) Jeżeli ktokolwiek poszukuje fotografa- to właśnie Monika będzie strzałem w... Sylwia
elawaszewska@wp.pl - ocena (1) Jak chcecie się kobiety poczuć Jak 100 % kobieta to jedna sesja na Gdyńskiej... elawaszewska@wp.pl Hanna - ocena (1) Sesja zdjęciowa przerosła moje oczekiwania! Atmosfera była swobodna i... Hanna Kasia - ocena (1) Monika to czarodziejka obrazu i świetne oko :) Kompletnie nie umiem pozować i... Kasia Agnieszka - ocena (1) Serdecznie polecam sesję fotograficzną u Moniki. Monika potrafi stworzyć... Agnieszka Przychodzeń Magdalena - ocena (1) Monika jest niesamowitą kobietą o anielskiej energii, która łączy artystyczną... Przychodzeń Magdalena malaAgulinka - ocena (1) Super fotograf. W trakcie sesji czujesz się jak na spotkaniu z przyjaciółką.... malaAgulinka Joanna - ocena (1) Z serca polecam Pania Monikę. Robi kapitalne zdjęcia, fryzurę zrobila, ze ho... Joanna Agnieszka - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi wrażeniami z sesji zdjęciowej, którą zrobiłam... Agnieszka Krysia - ocena (1) Gorąco polecam! P. Monika profesjonalnie i fachowo podchodzi do klientki i... Krysia Ewa - ocena (2) Moniś....do Ciebie i do wszystkich zainteresowanych i tych,które tylko... Ewa Joanna - ocena (2) Moniko, dziękuję, że mnie zachęciłaś do wzięcia udziału w sesji. Ja tak... Joanna Sara - ocena (2) Przemiła atmosfera podczas sesji. Pani Monika miła profesjonalna i rzetelna... Sara Teresa H. - ocena (2) Monika G - foto - dzięki Tobie mam dzisiaj wspaniały dzień. Odebrałam... Teresa H. Magdalenka - ocena (2) Super profesjonalna sesja. Polecam każdemu. Monika bardzo dziekuje Magdalenka Ania M. - ocena (2) Bardzo obawiałam się tej sesji,mówiłam ,że to" nie dla mnie"Jednak Monika... Ania M. justyna - ocena (2) Chciałbym podzielić się moją niezwykle pozytywną opinią na temat sesji... justyna Agata - ocena (2) Sesja u Moniki była niesamowitą przygodą! Jest Ona niezwykle ciepłą,... Agata