"GAMA"

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
to nazwa zespołu, czy ktoś zna taki zespół? Grał u kogoś z Was? Jeśli tak to mogę prosić o opinie? Jak grają, jak się bawiliście?

Bardzo dziękuję :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: "GAMA"

To moi koledzy z ORMW. Bardzo dobry zespół. Godny polecenia.

czy ktoś ich jeszcze zna??

Zgadzam się z Waldkiem: bardzo dobry zespół. Z resztą w kwietniu będą grali u mnie na weselu :))) Na weselach u znajomych grali właśnie oni i szczerze powiem, że nie wahaliśmy się ani minuty kogo wybrać do nas! No i mam pewność, że nie nawalą i że wszyscy goście będą zadowoleni, bo repertuar mają baaaaaardzo różnorodny :), a moim zdaniem to bardzo ważne...
Pozdrawiam!

prosze o namiary...

czy moge porosic o namiary na zespół gama???? najlepiej na maila modern_lady@wp.pl Z gory dzieki

to fajnie :)) cieszę się że mają takie opinie, będą u mnie grali na weselu :)) i mam nadzieję, że też będziemy się dobrze bawić :))

dziękuję

Ja też mam taką nadzieję :))) Pozdrawiam!

ktoś zna jeszcze gamę??

image

Za darmo nie grają:)

Waldek: może mógłbyś polecić kogoś kto gra za free? ;) A tak na serio: dziwi mnie to, że ktoś z (jakby nie było) konkurencji tak przychylnie pisze na temat innego zespołu! Wielkie brawa i SZACUNEK! Pozdrawiam! :)))

Znam prawie wszystkie kapele z tego grajdoła zwanego forum i jeżeli kogoś polecam to w 100% wiem co mówię. A przy okazji mój adres www.yacotaco.pl

jeśli chodzi o ten zespół o którym myślę i gra w nich 3 facetów i są z Gdyni, to graja fajnie bo właśnie wczoraj bawiłam się na Andrzejkach gdzie oni własnie grali:)

a jaką muzykę grają?? jak się ludzie bawili? grają tak, że każdego wyciągną do zabawy?

image