GDYNIA - solarium Hawana

przerost formy nad treścią.
Ładny wystrój, dużo łóżek lecz pomimo pozytywnej oceny ze strony obsługi (bardzo miłej zresztą) lampy oceniam jako średnie.

Korzystam z solarium sporadycznie ale na tyle często, żeby wiedzieć jak reaguje moja skóra i po jakim czasie (po ilu dniach oraz czasie opalania) opaleniznę rzeczywiście widać.

Zawiodłam się korzystając z solarium Hawana w Gdyni, ponieważ po czasie jaki na innym solarium w zupełności wystarcza do uzyskania opalenizny z przykrością stwierdzam ze po prostu jej nie widać, nie ma nawet tzw muśnięcia "słońcem".

Ceny są nieadekwatne do działania łóżek (lamp).

minus za brak mat lub dywaników w kabinach (stawanie bosą stopą na zimnych kafelkach nie należy do przyjemności)

plus za miłą obsługę (panie opowiedziały o działaniu łóżek i pomogły dobrać "odpowiednie")
estetyczny wystrój i czystość.

niestety nie skorzystam ponownie i nie polecę koleżankom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GDYNIA - solarium Hawana

Minus za brak mat albo dywaników-porażka dobrze,że ich nie ma bo zaraz ludzie by łapali grzyba albo inne syfy od tych "dywaników" Paniusiu-zostań w domu i czekaj do lata jak jesteś taka wygodna może poproś Adamowicza żeby na plaży dywan ci pod nogi postawił bo piasek nasypie się między palce . :) Ja polecam Hawane i będę polecać zawsze na tle innych solarii Hawan jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o ceny i jakość. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: GDYNIA - solarium Hawana

Przyłączam się do opinii że Hawana jest słaba. Poprzedni post to chyba niestety właściciel się broni. Przerost formy nad treścią niestety.
Obsługa nie najgorsza reszta beznadziejna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1