GDZIE ONI SĄ ?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Oni czyli admin i moderator/zy tego forum? Zapadli w sen zimowy, czy już dawno się wynieśli, bo stwierdzili, ze nie są w stanie zapanować nad tym chaosem, który się wdarł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GDZIE ONI SĄ ?

owa Baśka wypisuje pod tematami i postami rzeczy negujące każdą wcześniejszą wypowiedz. no cóż .... nie podała prawdziwego maila, więc jest trollem, które często pojawiają się na niektórych forach tylko po to, aby siać zamęt. Niestety na tym forum notorycznie się to powtarza. A szkoda, ze nie mozna kulturalnie podyskutować :(

Ona wyraża swoją opinie i ma do tego prawo. A ty nie masz co robić tylko szukasz afery. Zajmij się czymś pożytecznym. A nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku kultury z twojej strony.

Oczywiście ja to rozumiem. Ale nie wiem czy zauwazyłaś, że ona tylko wszystkich krytykuje. Ja nie twierdzę, że wszytsko mi sie tu podoba, ale jakaś kultura powinna tu obowiązywać. A mówienie komus, ze sukienkę miał wstretna... no wybacz, troszke kultury.

mam zwykle wrecz glupie pytanko i za to wielkie Sorry z góry, ale pojawiłam sie na tym forum po raz pierwszy i nie wiem jak i gdzie wpisać w swoją wypowiedź tickera? możesz pomóc? (Mama zawsze mówiła, kto pyta nie bładzi:))
będę wdzięczna
pozdrawiam

beka napisał(a):

A
> nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> kultury z twojej strony.

to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie braku kultury nie mozesz mi narzucać.

ank napisał(a):

> beka napisał(a):
>
> A
> > nazywanie kogoś "trolem" świadczy tylko o zupełnym braku
> > kultury z twojej strony.
>
>
> to świadczy o braku kultury? znajdz definicję określenia
> "kultura osobista", a dowiesz się czym ona jest, zdecydowanie
> braku kultury nie mozesz mi narzucać.

Ank, jeśli myslisz, że sprowokujesz mnie to tego, zebym ja Ci zaczęła ublizać to bardzo się mylisz. A jesli dobrze wczytasz sie w to co napisałam, to zrozumiesz, że nie pisałam o Tobie tylko i innej naszej forumowiczce. AAAaa i jeszcze jedno, kultura osobista lekko różni się od kultury. Ale to tak na marginesie. Jesli sprawi Ci to przyjemnośc to możesz do mnie móic trolu

ewita
pztykro mi, ze nie zauważyłaś, kogo cytowałam :/
to nie było do Ciebie, sama jestem zbulwersowana wypowiedziami niekrórych tu osób, nigdy nikomu nie ubliżałam
ale skoro wam to odpowiada, to proszszszssz...... gudzcie się na takie traktowanie.

Ank ale właśnie chodzi o to, że się nie godzę. To świadczy właśnie o tych osobach, które tak piszą. Dlatego chodzi mi o to abyśmy nie posuwały isę do tego co robia niektóre nasze forumowiczki. Przeciez ja jestem po Twojej stronie, hihihi.

ja rozumiem o kim pisałaś, ale napisałać również "jeśli mnie sprowokujesz, zebym zaczęła ci ubliżac" było już skierowane w moją stronę, a mi właśnie chodzi o to, ze trolle się tu pojawiają, ale czasem nie da rady obejśc ich wypowiedzi bezdzwięcznie, więc wkręcamy sie niejednokrotnie w ich zaczepki. Jedynym wyjściem z tej sytuacji byłoby, gdyby moderator lub administartor mieli nad wypowiedzimi jakąś kontrolę, ale chyba takich osób tu nie ma, chociaż jest niemozliwym, aby nikt nie miał uprawnień admina, więc co się z nim stało?

Rozumieć rozumiec. Pozdrawiam

w Polsce jest wolność słowa i nikt nikomu na forum nie może zabronić się wypowiadać bo ty masz takie widzimisie. Nie widzisz, że niektóre osoby chcą sprowokować takie dziewczyny jak ty i doskonale się to im udaje. Nie komentuj takich zachowań to będzie mniej prowokacji na forum.

Jak coś piszesz to weź sobie słownik ortograficzny na stół, bo twoja ortografia daje wiele do życzenia.

to dotyczy oczywiście ank

moja droga. badz mój drogi!
literówka to nie błąd ortograficzny tylko pomyłka przy zbyt szybkim pisaniu na klawiaturze! ale już nie bede z toba dyskutować, bo widzę, ze atak to twoje drugie imię.
teraz stałam się złośliwa jak ty i bardzo tego żałuję.

Ank!!!!! Ty nie rób nam obciachu i nie daj się prowokowac!!!!!!!!!!!!!!!

Ewita13 napisał(a):

> Ank!!!!! Ty nie rób nam obciachu i nie daj się
> prowokowac!!!!!!!!!!!!!!!
>
hehe święte słowa !
:)

"gudzcie" pisze sie przez ó od godzić a to jest błąd ortograficzny:)

"a co do błędów:
czasem zdazy się napisać coś niepoprawnie i trudno, natomiast jeśli jest to notoryczne i dana osoba wie, ze popełnia błędy ortograficzne, powinna zaglądać do słownika i pisać poprawnie, ale prawdą też jest, ze to jej sprawa. Jeśli chodzi o mnie to byłoby mi wstyd pisać z błędami.

p.s. nikogo nie wytykam palcami, mój komentarz jest neutralny, dla ogólanie :)

ty to napisałaś w ank:)

tak to napisałam. i podtrzymuję wcześniejszą opinię, ze czasami zdaza się napisać coś z błedami, ale mi jest za nie wstyd. Gudzcie - jest taką moją pomyłką.

ej beka a nazywanie kopgos puszczalskim to co niby jest wysoki poziom kultury osobistej bynamniej troll jest mniej obrazliwe

O nikim nie napisałam "puszczalska". Nie jednemu psu burek

beka doczytaj dokladnie nie chodzilo o ciebie tylko baske ktora tak bronisz bo to ona uzywa takich słow niestety.....

To nie jej bronie, tylko wolności słowa:)

ale wolnosc slowa to nie obrazanie ludzi bezpodstawnymi slowami uwazanymi potocznie Za niewłąsciwe i obrazliwe

tu nie ma zasad !każdy sobie może nawrzucac i naublizac~~forum zeszlo na psy zrezta cala strona trojmiasta=patrz na wypowiedzi galluxa:/ tragedia!zero netykiety zero szacunku !!jak ktos ma zly humor moze sie tu wyrzyc , ale beke potoczyc z kogos - szkoda wlasnie ze nie am zasad bo gdyby byly byloby milej !!

Bujajcie się i tak bedę wszystko krytykować , poczawszy od salonów ślubnych , kamerzystów , fotografów itp. , bo właśnie lubię toczyć beke.

radze ci najlepiej "stocz beke" z siebie samej bedziesz miec ubaw na calego :)