GIM 3 - opinia ogólna.

ucze sie w tej szkole i efekty nie są zadawalające :
prowadzenie lekcji jest żałosne. Np. :

WF - monotonny plan zajęć. 90% lekcji w roku szkolnym to ta sama dyscyplina sportowa. Nauczyciele zazwyczaj rzucają piłkę i mówią "Maszcie Grajcie"

Matematyka - w zależności od nauczyciela. my mamy lekcje z panią J.P. i nie jestesmy zadowoleni z jej stylu bycia i prowokującego wyglądu i zachowania

Pedagog klas 2 i 3 - niemiła współpraca, oczekiwanie aż tylko ktoś sie potknie żeby go wkopac.

Pedagog klas 1 - bardzo sympatyczna kobieta, zaradna i potrafiąca zapanować nad sytuacją

Atmosfera w szkole - większość uczniów jest ustawiana przez dresów. nie przejdziesz przez korytarz normalnie. musi ktoś cie zjechać, pocisnąć z bara itp...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re:Już WIEM...

Byłam w tej szkole raz na dniach otwartych.
Każdy z mojej klasy idzie do tej szkoły wydaje mi się ,że może
być fajnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Re:Już WIEM...

chce tam isc ale czemu wszcy pisza takie złe zeczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: GIM 3 - opinia ogólna.

Ja w tym roku koncze 3 gim wlasnie w tej szkole. I w sumie jestem malo zadowolana, ale to w sumie zalezy jak na to spojrzeć. Np. mam bardzo fajne lekcje matematyki, religii, wosu i geografi, i chemi. Bo nauczyciele od tych przedmiotow w mojej klasie sa super. Mam klase, gdzie nie ma plastikow, dresow, itp. mam fajna klase, i bardzo zgraną. Totalety sa odnowione i sala sportowa. Nowe sale chemiczne i fizyczne. Jak wpadniejsz w dobre towarzystwo to jest fajnie. I wcale nie beda Was zaczepiali na przerwach, jezeli im nie za szkodzicie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: GIM 3 - opinia ogólna.

Chodziłam do 3 i jest to bardzo dobre gimnazjum . Oceniasz nauczycieli a każdy może mieć na ich temat inne zdanie ; ) . Najważniejsze jest to ,że efekty nauczania są bardzo dobre ! Dzięki uczęszczaniu do tego gimnazjum i systematycznej nauce można się dostać do naprawdę bardzo dobrej szkoły średniej .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2