Szkoła Podstawowa nr 3

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

Świetna szkoła! (1) Wszystko jest świetne od uczniów do nauczycieli. To co piszą na temat tej... Jakub Kościelny Potrzebne zmiany myslenia i wyposażenia (1) Nie podoba mi się klimat w tej szkole. Moloch! W życiu dziecka bym tam nie... Uczeń/pracownik rąbać to szkole (2) g*wno prawda że ta szkoła jest jakaś dobra lub coś 6 lat temu doszło do... Uczennica
Opinia byłej uczennicy. (2) Uczęszczałam do Gimnazjum numer 3 w latach 2005-2008. Niestety, dobrej opinii... PinkiePie WSTYD (5) Co to za szkoła w ktorej jest tyle przemocy od tylu lat... Niby ochrone macie... Ala Gim nr 3, chcecie wiedzieć jak to tam naprawdę jest? To przeczytajcie ten wątek. (8) Jak to w każdej szkole bywa są plusy i minusy: Plusy: - większość dobrze... uczennica 3 klasy Zła to mało powiedziane.... (13) Szkoła jest tragiczna , wszystko jest zamiatane pod dywan ,pewnie nie jestem... Johanna klasa integracyjna w gimnazjum nr 3 (10) Witam Prosiłabym o opinie i sugestie rodziców którzy mają bądź mieli dzieci w... kobietazchelmu72 polecam klasy integracyjne (1) W SP nr 8 odradzano mi ten wybór, nie mniej wygrała bliskość do domu. Całe... mama ucznia WYBIERZ "TRÓJKĘ" (1) Szkoła bardzo fajna! Obecny remont troszkę przeszkadza, ale za to jak będzie... A. Tragedia (4) To gimnazjum jest okropne. Nauczycieli którzy są mili jest ok 1/8, reszta... Karol Może być (1) Szczerze mówiąc to kończąc 6 klasę bałam się iść do trójki, bo słyszałam o... absolwentka Ludzie o czym Wy mówicie! (2) Trzy lata temu skończył mój syn Gimnazjum nie był "orłem" nie ma co ukrywać... Renata sekretariat w Gimnazjum nr 3 (1) a Ja bardzo serdecznie dziękuje Paniom z sekretariatu,bardzo kompetentne i... mama Patrycji Gimnazjum nr 3 to jedno wielkie nieporozumienie! (2) Szanowni rodzice dzieci klas 6 szkół podstawowych, jeśli zależy Wam na dobrym... rodzic To co piszą tu niektórzy to zdecydowana przesada! (1) Właśnie zaczynam ostatni rok nauki w tej szkole i jestem z niej całkiem... Uczennica klasy hiszpańskiej poziom (1) Co tu dużo mówić,jaka kadra, taki poziom nauczania! Odradzam!! anka gd jest fajnie :) (2) Szkoła, jak to szkoła, przecież trzeba się uczyć, żeby coś osiągnąć. W klasa... uczennica ludzie przesadzają (1) przede mną 3 klasa w tym gimnazjum, jestem juz w tej szkole 2 lata i moge sie... gimnazjalistka Ważne pytanie dotyczące gimnazjum ;? (5) NO. Więc mam do was pytanie. Mieszkam w okolicy czterech pór roku i nie mam... Zgubiona :/