Szkoła Podstawowa nr 3

Szkoły podstawowe

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 13

GIM 3 - opinia ogólna. (5) ucze sie w tej szkole i efekty nie są zadawalające : prowadzenie lekcji jest... matma_jest_głupia Ludzie! (3) Czy ktoś się w końcu weźmie za tę szkołę? Nie można wciąż zamiatać tematu pod... Rodzic, który zabrał dziecko z t Horror (1) Beznadziejni nauczyciele, solary&dresy norma (...). Szczerze nie polecam. M.
uczennica - opinia (3) Jak dla mnie ta szkoła jest nawet spoko.... tylko trzeba uważac, żeby nie... uczennica Wszędzie, tylko nie tam (1) Większość nauczycieli stara się, aby szkoła funkcjonowała normalnie. Jednak... The dissapointed Państwo w państwie. Masakra. (1) Szkoła ta nie ma absolutnie żadnego przygotowania do pracy z dziećmi nieco... Maciek Trójka =_= (2) Jeśli rodzice kochają swoje dzieci, to nie powinni ich wysyłać do Trójki.... absolwenka (nareszcie!) tworzymy zespol !!!! :) (1) http://www.youtube.com/watch?v=HRy2o7L7eTM wszystkie pomysly tego typu... rimek sp 50 rządzi. - opinia (2) Nie wystawiłam ocen ponieważ nie wiem jak jest w tej szkole. Idę do niej po... sp 50 rządzi. p.Żanetta (1) Witam, bardzo bym prosiła o opinie na temat p. Żanetty J. od j. niemieckiego,... eroll JESTEM BARDZO NA 'NIE' ! (1) Moja opinia nie jest oparta na moim 'widzimisię', tylko moim zdaniem z... Wolę pozostać anonimowy. Zawiedzeni (1) Szkoła jest po to by uczyć - to fakt, nie ma co dyskutować. Nauczyciele są... Ojej Gim (1) Mi się tam bardzo podobało, mimo wyglądu wew. Co do bujek mało ich widziałam,... Gall Anonim Trójka (1) Chodzilem tu od 4tej klasy i dobrze wspominam.Po "moim roczniku" przychodzily... Anonim opinia (1) szkoła jak szkoła nauczyciele różni ja trafiłem ok matma ujdzie ,polski... z nad stołu - opinia (1) Nie polecam szkoly niski poziom nauczania i częste bójki na korytarzach Do końca nie wiem (1) Powiem tyle do końca nie wiem jakki jest stan gimnazjum, jacy są nauczyciele... Przyszłą Pierwszo Gimnazjalistka Gimnazjum (1) 1.Poziom nauczania w tej szkole jest średni. Pewna część nauczycieli po... Absolwent2008 Gimnazjum (1) Powiem tak: szkoła jest po to, żeby się uczyć. Uczeń musi chcieć, bo jeśli... absolwentka2007 całkiem całkiem (1) osobiście bardzo polecam tę szkołę ze wzglęgu na kierunki w klasach(profile)... Pływak