GINEKOLOG Z REDŁOWA _PILNIE !!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń

Dziewczyny,

pilnie poszukuje kontaktu do jakiegos ginekologa pracującego w szpitalu redłowskim ... jakiegos ,ktory prowadzi praktykę prywatną choc niekoniecznie...

Poszukuję pilnie bo zbliża mi sie termin ...

Wiem ,ze to forum jest o czymś innym ale w sierpniu pisałam tu o ślubie...teraz o dziecku...

z góry dziekuje za wszystkie wskazówki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GINEKOLOG Z REDŁOWA _PILNIE !!

Czesc! Szczerze odradzam Ci lekarzy ze szpitala w redlowie.To sa poprostu rzeznicy.Bardzo polecam szpital w Wejcherowie.Tam sa naprawde fachowcy moja kolezanka tam niedawno rodzila i byla bardzo zadowolona/Poprostu mieli ludzkie podejscie czego nie mogla powiedziec o lekarzach z Redlowa a niestety miala z nimi "przyjemnosc".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

ja niestety też nie mam dobrej opini o lekarzach z Redłowa :((( ale mogę Ci polecić jednego lekarza (nie z Redłowa) namiary wysyłam na maila. Pzrawiam i powodzenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

ups..podaj maila :) albo napisz do mnie to Ci odpiszę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

o Boże...to pierwsze złe opinie z jakimi spotkałam się na temat obsługi w Redłowie... a juz myslalam ,ze chociaż szpital mam wybrany.... :(

Bo własnie kwestia taka, że chcialam zorientować się jakie są szanse na cesarkę w Redłowie i miec jakiegoś "zaprzyjaźnionego" lekarza....

Wejherowo ....kawalek drogi...a jak tam jest z cesarkami ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

aha

mój mail... to : mix26@wp.pl

dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze byc ciezko z ta cesarka:(ja tez szukalam takiego szpitala,tymbardziej ze mialam wskazania do cesarki ale chcialam sie upewnic ze w owym szpitalu nie bdzie problemow.Lepiej zebys nie trafila tez do wojewodzkiego.mam zle wspomnienia.ale o nie na to forum
szukaj lekarza niekoniecznie z redlowa ale takiego ktory sie podejmie bez obaw.i tak bedziesz musiala penie mu "zaplacic"wiec moze lepiej od razu do prywatnego?ale nie znam cen

właśnie....z tym płaceniem to zalezy mi na tym żeby go uniknąć...
jeden lekarz powiedzial mi ze wystarczającym wskazaniem jest juz sam fakt ,ze pacjentka odmawia współpracy przy porodzie...

Wiem, że Ci panowie pracują w Redłowie... miał może ktoś z nimi przyjemność ?
dr Jerzy Kubik
dr Ryszard Świątkowski
dr Piotr Minowski
dr Grzegorz Jańczewski

dr Andrzej Laukienicki
dr Maciej Drapiński
dr Zdzisław Trawiński
dr Dariusz Szczypek

Ja mam przyjemność z ostatnim z nich :-))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

mozesz mi przeslac wiecej info na Jego temat na maila ?

mix26@wp.pl

ja jestem swietnym ginekologiem. piszcie - profesjonalnie odpowiem na te tematy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Żółtowski jest fajny, koleżanka do niego chodzi i jest baaaaardzo zadowolona, bardzo chwali, a mnie "obsługiwał" na porodówce i też wspominam bardzo dobrze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żółtowski, Gdynia, ul. Romanowskiego 24, tel. 790235829, na tym portalu na dobre opinie
http://www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy--1/żółtowski+adam+ginekolog+gdynia

polecam dr szczypka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

podobno w wejherowie rzeczywiscie jest dobra opieka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja właśnie rodziłam w szpitalu w redlowie tez nie wiedzialam jaki szpital wybrac. Jestem bardzo zadowolona z porodu. Dr Jańczewski to wspanialy czlowiek polecam wszystkim.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja znam kilku wspaniałych ginekologów ze szpitala w Redłowie,dr Dariusz Szczypek,dr Grzegorz Piskulak,dr Maciej Drapiński,Rodziłam w tym szpitalu 3 razy i nie mam żadnych najmniejszych zastrzeżeń.Natomiast Wejherowo to porażka...nie chcący trafiłam tam na patologię ciąży.Akurat byłam w Wejherowie i musiałam szybko dostać się do szpitala...Odradzam stanowczo,lekarze niesympatyczni...Do ekipy z Redłowa się nie umywają..Zresztą lepiej jak dziecko ma w metryce miejsce urodzenia Gdynia niż Wejherowo....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja chodze do Dr. Wójcik-Lis. przyjmuje w przychodni na Wzgórzu Św. Maksymiliana w Gdyni (ul. Legionów). Jest młodą super ginekolog i pracuje w Szpitalu w Redłowie. prowadziła moja ciążę.

Błagam o pomoc!!!Ze!!!!!!!!!!! Mam 16 lat zaszłam w ciąze,wiem ze to moj bład,nigdy wiecej tego nie zrobie!!!!!!!Wiem,ze sa jakies tabletki,ciaza ma 1 m-c i 5 dni,błagam pomozcie,bo jestem gotowa popełnic samobojstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Znajdz kontakt do Punktu Interwencji Kryzysowej przy MOPS tam są fachowcy i psycholodzy , którzy moga Ci pomóc , ciąża to nie dramat, to szczęscie do ktorego będziesz się kiedyś uśmiechać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

dr Grzegorz Jańczewski prowadził mi ciąże, przyjmuje w gdyni na osiedlu Patio Róży, miałam cesarkę, jestem zadowolona więc polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dr Grzegorz Jańczewski prowadził mi ciąże, przyjmuje w gdyni na osiedlu Patio Róży, miałam cesarkę, jestem zadowolona więc polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

MiłoSza (6 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji MiłoSza zlokalizowane będą w centrum dzielnicy Redłowo. Odnajdą się tu...

Alvarium (35 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie przy głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, co zapewni dobrą komunikację...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...