Nie polecam. (1) Kurier po raz drugi nie pofatygował się dostarczyć paczki pod wskazany adres,... Turtel Nie polecam (1) Absolutnie nie polecam. kurier nie raczył dostarczyć paczki wpisał tylko, że... Ada kurierzy (1) chamscy beszczelni i brak kultury osobistej brak szacunku dla klienta ab
GLS- ostrzegam nierzetelnie nieprofesjonlanie, itd. itp (5) Jak GLS ma opcje dostawy w sobote to niech ja realizuje. Ktos za to placi... Sywlester Gratuluję pracownika (1) Chcę pogratulować gdańskiemu oddziałowi nowego nabytku w postaci kolegi... janek tragedia 2 (3) jestem bardzo zawiedziona ta firma kurierska.zamowilam prezent gwiazdkowy po... natalia Co to jest ? (4) Dlaczego nikt sie ze mna nie kontaktuje w sprawie tej paczki przeciez ludzie... Zawiedziona GLS - gorzej niz poczta polska (2) Zamowilem towar w Warszawy - mial byc dostarczony nastepego dnia kurierem GLS... Robert tragedia (3) Zamówiłem opony. Nikt się ze mną nie skontaktował, a w historii przesyłki... michał przesyłka (2) zamówiłam paczke przez ta firme kurierska paczka dotarla na drugi dien w... marta ŻENADA (1) Paczka została do mnie wysłana 26.01.2010, następnego dnia była w Gdańsku i... K.Z.