zalogowany100 - ocena (1) Polecam! Bardzo wysoka jakość i terminowość . Pełne doradztwo zalogowany100 igorr - ocena (1) Zleciłem Panom generalne odnowienie mieszkania pod wynajem. Jestem bardzo... igorr Janusz - ocena (1) Remont od stanu deweloperskiego do pod klucz. Wykonała szereg prac jak m.in.:... Janusz
danaMM - ocena (1) Standardy europejskie dotarły w końcu do Polski. Remont został przeprowadzony... danaMM rumulus - ocena (1) Bardzo polecam :) ! Rzetelna ekipa, terminowa i transparenta w sprawie... rumulus kamilecki - ocena (1) Prace wykonane profesjonalnie-zgodnie z projektem oraz w uzgodnionym... kamilecki MGR900 - ocena (1) Szybka, rzetelna wycena. Elastyczność, znajomość fachu, doradztwo. Dokładne... MGR900 majkello - ocena (1) Praca wykonana bardzo szybko, dokładnie i profesjonalnie. Polecam. majkello milenka2040 - ocena (1) Tempo prac było zadziwiające, oczywiście pozytywnie. Wykończenie kompleksowe... milenka2040 kamilaww - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z rezultatu i z pełnym przekonaniem polecam usługi... kamilaww superak - ocena (1) jestem bardzo zadowolona z rezultatu i z pełnym przekonaniem polecam usługi... superak Krzysiek - ocena (1) Polecam do współpracy. Pełen profesjonalizm oraz wykonanie. Krzysiek Amanda - ocena (1) Korzystaliśmy z usług firmy przy wykończeniu domu. Fachowe doradztwo i... Amanda Anna - ocena (1) Prace przebiegły bardzo sparwnie. Załatane wszystkie ubytki i wyszlifowane... Anna Biedrzyccy - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Zakres prac był u mnie duży i trzeba było poprawiać... Biedrzyccy Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej łazienki, która wygląda pięknie.... Kasia Regina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej łazienki, która wygląda pięknie.... Regina Dominika - ocena (1) Na bieżąco rozliczenia, informacje o postępach i podpowiedzi. Super.! Dominika tylko MY - ocena (1) Najlepsza ekipa remontowa w mieście. Oddałem im klucze na 3 miesiące i dom... tylko MY Bogdan - ocena (1) Serdecznie polecam! Zakres wykonanych prac to m.in. roboty glazurnicze,... Bogdan