GORĄCO POLECAM !!!

Salon drzwiowy HJR to salon do którego warto zajrzeć jeśli zamierzamy zakupić drzwi. Już podczas pierwszego kontaktu klienta ze sprzedawcą spotykamy się z profesjonalizmem. Pani, która tam sprzedaję posiada naprawdę dużą wiedzę o wszystkich modelach drzwi i w sumie to nie trzeba zadawać pytań, wystarczy jej wysłuchać. Jeśli chodzi o Panów, którzy wstawiają drzwi to profesjonaliści w każdym calu. Sympatyczni, dokładni i co najważniejsze bardzo szybcy. Drzwi są bardzo dokładnie wstawione a obróbka ścian nie wymaga poprawek.
Gorąco polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GORĄCO POLECAM !!!

Oczywiście potwierdzam profesjonalizm i miłą obsługę w salonie drzwi HJR. Zamieszczam tą opinię, ponieważ uważam, że pomoże podjąć decyzję osobom, które mają zamiar zakupić nowe drzwi. Ja na podstawie poprzednich opinii zdecydowałam się skorzystać z usług tej firmy i nie żałuję, a wręcz przeciwnie jestem zadowolona. Drzwi wymieniono mi co prawda wczoraj, ale już spieszę podzielić się opinią.
Pozdrawiam Panów monterów, którzy mili i uśmiechnięci wykonywali swoją pracę z której jestem bardzo zadowolona. (szybko, dokładnie i czysto).
Ps. Jak Żydek zadziała to dam znać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0