HJR

Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne

Gdynia, Kcyńska 15

Piotr - opinia (1) Serdecznie polecam firmę HJR. Zarówno obsługa w salonie jak i sam montaż... Piotr Polecam!!! (1) Szczerze polecam zakup drzwi oraz montaż za pośrednictwem firmy HJR w Gdyni.... Aleksandra Polecam!!! (1) Szczerze polecam zakup drzwi oraz montaż za pośrednictwem firmy HJR w Gdyni.... Aleksandra
Profesjonalne doradztwo i wymiana drzwi (1) Wybór drzwi został nam bardzo ułatwiony przez doradcę w salonie. Montaż... MS Montaż drzwi wejściowych (1) Z racji przeprowadzki długo szukaliśmy autoryzowanego punktu zajmującego się... Zadowolony klient Powrót wiary w dobrego fachowca. (1) Świetnie wykonany montaż drzwi pokojowych i wejściowych. Pełny... Ania GORĄCO POLECAM !!! (2) Salon drzwiowy HJR to salon do którego warto zajrzeć jeśli zamierzamy zakupić... MANIEK Jest super ! (1) Kolejny raz skorzystałem z usług tego salonu drzwiowego. Jest super! Mogłem... Waldemar Plicht Polecam przez wielkie P. (1) Od lat korzystamy z usług firmy, pełen profesjonalizm, bez dwóch zdań, montaż... Beata SOLIDNA FIRMA (2) Korzystałem z usług firmy wstawiałem drzwi i futryny oraz drzwi wejściowe do... roman SUPER FIRMA !! SZCZERZE POLECAM (2) Wymieniałam drzwi wejściowe. Rodzina poleciła mi firmę HJR. Zaproponowali mi... Bozena P Polecam! (1) Rewelacja! Trochę się tego montażu bałem. Wstawiałem drzwi antywłamaniowe z... Sylwester Pełen profesjonalizm!!! (1) W Firmie HJR zamówiłam drzwi wewnętrzne Porta wraz z montażem. Podczas... Ola P Nie polecam (1) Firma nie dbająca o klienta.Wielokrotne naprawianie swoich usterek.Bardzo... oksyw