GORĄCO POLECAM!!!
Gorąco polecam OSK Elka School! Zadowolona ze swojego wyboru byłam od pierwszego dnia wykładów prowadzonych w Rumi przez p. Jurka S. Zajęcia teoretyczne odbywały się w przyjemnej atmosferze, pan Jurek zarażał swoim poczuciem humoru, wykładał bardzo sensownie, jasno, klarownie :) Oprócz tego każdy z kursantów miał możliwość wypicia kawy czy herbaty, która była przygotowana z myślą o kliencie. Pani w biurze również bardzo życzliwa, wszystko wyjaśniła a do tego pogodna i uśmiechnięta :) Jazdy miałam z panem Jerzym oczywiście (od razu po wykładach wiedziałam, że będzie solidnym instruktorem). Odbywały się one zawsze punktualnie, godziny były dopasowane do moich potrzeb, pan Jurek wykazywał się sporą dyspozycyjnością. Oprócz tego, podobnie jak na wykładach, był bardzo konkretny, z poczuciem humoru, wprowadzał miłą atmosferę, ale także potrafił być bardzo stanowczy i wymagający, za co bardzo dziękuję :) Egzamin zdałam za drugim razem, za pierwszym zjadł mnie stres, ale teraz na szczęście już tylko czekam, aż będę mogła odebrać upragnione prawko :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję całej Elce, a w szczególności panu Jurkowi!