GORĄCO POLECAM!
Polecam ten ośrodek nauki jazdy. Każdy aspekt przepisów i jazdy jest omawiany kilkakrotnie i jasno, dzięki czemu szybko się utrwala. Zajęcia teoretyczne i jazdy są zawsze jak najlepiej dostosowywane do możliwości i wolnego czasu uczestników kursu. Instruktorzy są profesjonalni i doświadczeni; mówią, jakie błędy są najczęściej popełniane na egzaminach i czego często czepiają się egzaminatorzy (czyli jak unikać bezpodstawnego oblania egzaminu), a przede wszystkim uczą dobrze i bezpiecznie jeździć samochodem.
P.S. O tej samej godzinie, co ja, zdawała moja koleżanka (uczyła się w jakimś innym ośrodku nauki jazdy w Gdańsku-Morenie). Ja zdałem, a ona oblała na parkowaniu równoległym (jej instruktor ćwiczył z nią to tylko raz, bo powiedział, ze tego prawie nigdy nie ma na egzaminie).
P.S. O tej samej godzinie, co ja, zdawała moja koleżanka (uczyła się w jakimś innym ośrodku nauki jazdy w Gdańsku-Morenie). Ja zdałem, a ona oblała na parkowaniu równoległym (jej instruktor ćwiczył z nią to tylko raz, bo powiedział, ze tego prawie nigdy nie ma na egzaminie).