Serdecznie polecam! (1) Pan Józef jest bardzo dobrym, dokładnym i cierpliwym instruktorem z... Mateusz Szczerze polecam! (1) Pan Józef to Instruktor z wieloletnim doświadczeniem, bardzo miły, opanowany... Radek Najlepszy kurs prawa jazdy! (1) Ośrodek z wieloletnim doświadczeniem oraz precyzją przygotowania kursanta do... Wojciech
Teoria na 100% za pierwszym razem, praktyczny za pierwszym razem! (1) OSK Bakalarz bardzo mi pomógł w zdania prawa jazdy. Przyjechałem z innego... Michał Zdane za pierwszym razem! (1) Pan Lesiak (instruktor) to przyjaźnie nastawiony do ludzi człowiek. Przede... Michał Zdecydowanie warto (1) Merytoryczne i szczegółowe poznanie zasad ruchu drogowego. Miła atmosfera... R.M. GORĄCO POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu mojego prawa jazdy. Wszystko zdane... Angelika Jastrzębska naprawdę warto (1) jeśli chodzi o naukę jazdy, to trudno o lepsze miejsce- Pan Józef Lesiak... Aleksander Szczerze polecam :-) (1) Kurs u Pana Józefa Lesiaka przebiegał w bardzo miłej atmosferze, a co... Mateusz Polecam!!! (1) Serdecznie polecam! Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze i z... A.B. Polecam (1) Szczerze wszystkim polecam naukę jazdy z panem Józefem. Jest on osobą bardzo... Elka BARDZO POLECAM!!!! (1) Polecam Kurs u Pana Józefa Lesiaka!!! Przyjemna, miła, bezstresowa atmosfera.... M Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (2) Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Duża kultura osobista... Konrad Super szkoła :) (1) Gorąco polecam!! Pan Józef jest super gościem, spokojnym, wyrozumiałym i co... Michał BARDZO POLECAM! (1) WYBIERAJAC OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW KIEROWAŁAM SIE GŁÓWNIE OPINIAMI... DOROTA Dziękuję!! (1) Krótko i na temat: gorąco polecam!! Pan Józef jest miłym, spokojnym,... Ewa Najlepsze szkolenie!!! (1) Bardzo gorąco polecam OSK Bakałarz.Cierpliwy i wyrozumiały instruktor,który... Justyna POLECAM!!! (1) Szczerze polecam pana Józefa i panią Marię. To najlepsi instruktorzy, a... Marlena Szczerze POLECAM ! (1) Szczerze Polecam jazdy u Pana Józefa:)bardzo miły człowiek i świetny... Małgorzata Świetny ośrodek! (1) Naprawdę bardzo polecam. Zdałem za pierwszym razem, a wszystko dzięki liczny,... Piotr