GROTA SOLNA TRÓJMIASTO

W Trójmieście znajduje się jedyna grota solna w sanatorium Leśnik w Sopocie. Otwarto ją w roku 2010 i jak pisały wszystkie gazety i portale trójmiejskie w niedługim czasie miała być dostępna również dla mieszkańców Trójmiasta. Jest rok 2012 i zapisuję się telefonicznie na seans w sobotę 8 września, pytam wcześniej czy są jakieś zniżki dla dzieci. Zniżek nie ma, ale w ogóle mnie to nie zniechęca ponieważ moje maluchy zapadają często na infekcje górnych dróg oddechowych więc jedziemy do Sopotu. Na miejscu zszokowała nas informacja, że grota jest czynna w godzinach 8-15 (więc ogólnie niedostępna dla pracujących) i nie mają do niej wstępu dzieci o czym nas nikt wcześniej nie poinformował. Na pytanie dlaczego pani pielęgniarka nie była nam w stanie odpowiedzieć..... W wakacje tego roku pojechaliśmy do Krynicy Zdrój, korzystaliśmy z seansów w grocie solnej w sanatorium Continental, po powrocie nasze dzieci nie miały kataru i kaszlu przez ponad 2 miesiące (ale na nieszczęście znowu się zaczęło). Miałam nadzieję, że znowu skorzystamy z 10-dniowej terapii i podreperujemy zdrowie naszych synów, ale były to płonne nadzieje. A teraz zastanawiam się czy groty solne w Trójmieście w ogóle cieszyłyby się popularnością? Jeśli ta jedyna jest dostępna tylko w godzinach 8-15 od pon do piątku I DODATKOWO NIEDOSTĘPNA DLA MAŁYCH PACJENTÓW to może ludzie nie są zainteresowani ta formą terapii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GROTA SOLNA TRÓJMIASTO

ja również jestem zainteresowana grotą solną, chętnie chodziłabym z synem (wiecznie zakatarzonym). Szkoda, że to Sanatorium tak działa, znajdując informację na ten temat miałam nadzieje, ze tam pojeździmy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami