Re: GRUDNIOWE MAMY 2010. CZ 34
Cześć!
Justa - gratuluję i zazdroszczę hehe ;-))). Super! Mo mam nadzieję, że coraz więcej naszych dzieci zacznie tak spać.
Lenka wczoraj zasnęła o 20 (b. szybko jak na nią ostatnio) i spała ciągiem do 4. O 4 zaczęła jęczeć przez sen, szukać smoczka ale jeszcze się nie wybudziła. Dopiero o 4:30 zaczęła płakac i domagać się wzięcia na ręce. Niestety ostatnio nic nie pomaga i muszę ją brac na ręce - tak się skubanica wycwaniła, po prostu przyzwyczailiśmy ją do spania z nami i mamy teraz. Za nic nie chce zasnąc. 2 noce temu postanowiłam sie zawziąć i tylko uspokoić ją na rękach i odłożyć do łóżeczka - od 3 do 5 się męczyłam i w końcu dałam za wygraną ze zmęczenia i wzięłam ją do nas - zasnęła w ciagu 10 min! Masakra!
Dziś to samo - wzięłam ją na ręce i nie mogła zasnąć, co ją chciałam odłożyć to ryk i wyginała się. U nas w łózku trochę się pomęczyła i w końcu ok 5:30 zasnęła, po mleku. A ja kurcze o 6 pobudka - masakra... Nie wiem dlaczego tak ma. wygląda to tak jakby się wyspała już o tej 4...
Wczoraj kupiliśmy w końcu spacerówkę. Miałam mega problem z wyborem, bo w końcu whałam się między Inglesina Trip i Espiro Mogic 4. Kupiliśmy ten drugi, ale cały czas się boję, że źle zrobiliśmy ;-))).
Może jutro wyruszymy na spacerek już nowym wózeczkiem, bo póki co jeszcze w kartonie jest.
Kupiliśmy Lenkce wczoraj też Odkrywczy Domek - czy wasze dzieci się tym nadal bawią. Lenka póki co z rezerwą. Jest strasznie głośny i nie ma opcji ściszania.
0
0