Re: GRUDNIOWE MAMY 2010. CZ 34
Cześć Dziewczyny:)
Pozdrawiam Was wszystkie dla chorych dzieci dużo zdrówka. Początek wiosny jest zdradliwy i trzeba bardzo uważać, ja jestem przewrażliwiona, mam doś chorób.
Chyba wszystkie dzieciaczki tu sprawnie chodzą, tylko mój Łukaszek jeszcze samodzielnie nie chodzi, ale każdego dnia postęp, mam nadzieję, że do świąt się póści:)
Co do obiadków, to gotuje mu babcia się do tego przykłada, mały miał problemy z jelitami więc jeszcze nigdy nie jadł nic smażonego. Apetyt ma chce wszystko próbować, rano je kanapeczkę z delikatną wędliną lub kiełbaskę lub jajko - jajko uwielbia. óżniej je deser banana lub jabłko z kaszką, około 13tej idzie spać wypija butle mleka, którąuwielbia i śpi około 2-3godz.Po spaniu zjada zupę, a po godz18tej zjada drugie danie co jest dla niego ciepłą kolacją, wczoraj zjadł mielone gotowane ziemniaczek marchewka i utarte jabłko i przed spaniem butelka.
Zasypia ładnie, sam w łóżeczku, tylko musze przy nim postać, przytula się do swojego zajączka, pokręci się 10 min aż znajdzie swoje mnejsce i zasypia. Ze spaniem jest lepiej, lepiej bo łukaszek budził się co godz. ale ostatnio dostał kropelki na wyciszenie i jest znaczna poprawa, mam nadzieję że to wyreguluje mu sen
Ma pytanie czy Wasze dzieci dostają jeszcze butlę w nocy, jeśli tak to o której? i ile razy podajecie butelkę.
Kupiłam małamemu kapcie zapłaciłam za nie nie mało a małemu się nogi pocą, czy Wasze dzieci chodzą w domu w kapciach, jaki rozmiar butów kupujecie?
Pozdrawiam,
0
0