GRUPA WSPARCIA GDYNIA!!! :)

Witam :) szukam osób chętnych do utworzenia grupy znajomych dopingujących się w odchudzanie, ćwiczeniach i innych postanowieniach :) można by się spotykać na kawę, chodzic razem na jakiś kurs (np. taniec) itd. Chętni pisać ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GRUPA WSPARCIA GDYNIA!!! :)

Wymiana przepisów i doświadczeń w kuchni też będzie?
Zawsze chciałem nauczyć się robić pączki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oo swietny pomysl...ale ja bylabym za utworzeniem gruby wsparcia , gdzie osobom zalezalaby na przytyciu;) znalazby się ktoś??

He he :) z miłą chęcią, ale mam inny problem :D co do przepisów jestem jak najbardziej za :) może to mnie w końcu zmobilizuje do wyrtwania w postanowieniu ;)

Jestem chętna :) w jakim wieku jestes? ja od stycznia staram sie zdrowo odzywiac i cwiczyc codziennie chociaz 30minut i efekty powoli są ;)

Ja 23 (jeszcze;) ). Niedawno urodziłam i został brzusio. Ale ćwiczę A6W i powoli się zmniejsza ;)

ja mam 25 :) narazie cwicze z Jillian, turno jam, bieżnie i Ewkę. wszystkiego po troszku :)

Witam. Jestem chętna,a nawet zdesperowana do odchudzania. Jest może ktoś z Grabówka lub Leszczynek kto chciałby jeździć na rowerze lub chodzić z kijkami?

Inne tematy z forum

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?