Zbita szybka naprawiona w trybie ekspresowym :) (1) Zbiłam szybkę w moim Iphonie, znajoma skierowała mnie do firmy GSM FUTURE i... Julia Terminowość nie jest ich mocną stroną! (1) Zostawiłam telefon do naprawy w środę otrzymując informację, że będzie do... Gosia Świetny serwis i konkurencyjne ceny (1) Opinię wpisuję trochę późno ale lepiej późno niż wcale ;-) Pan podjął się... Iza
Usluga godna nasladowcow!!!! (1) Po kilku dniach poszukiwan miejsca, w ktorym moglabym szybko naprawic... barol Najlepszy serwies na jaki trafiłam (1) Traf chciał, że spadł mi telefon. Obdzwoniłam parę serwisów i tutaj cena była... Asia Gorąco polecam (1) Witam, udałem się do sklepu GSM FUTURE w celu nabycia oryginalnych pokrowców... Marcin Szybko i skutecznie - naprawa dotyku Samsung S4 (1) Odwiedziłem serwis GSM FUTURE na Zaspie w styczniu w celu naprawy mojego... Michał Naprawa iphone % (1) Naprawili mojego iphone`a 5 szybko i sprawnie. Profesjonalne podejście do... Marcin Gorąco polecam !!! (1) Polecam usługi tej firmy. Wymiana dotyku w Xperii Neo V w ekspresowym tempie... Kasia T. Polecam na 100% !!! (2) Zdejmowałem simlocka z Galaxy Ace. Usługa szybka i fachowa a do tego po... Jacek Sakowiec