GT PROJEKT

Aranżacja wnętrz

Borkowo, Kasztanowa 49A

Sylwia - ocena (1) Współpraca z Pauliną od samego początku była niezwykle owocna, po... Sylwia Gabriela - ocena (1) Dziekuje firmie Emerent za pomoc przy remoncie mieszkania. Bardzo baliśmy się... Gabriela Korzystam już drugi raz (1) i jestem bardzo zadowolona z usług Pani Małgosi. Dom urządziliśmy zgodnie z... Anna
Polecam (1) Jak najbardziej polecam współpracę z GT PROJEKT. Projekt i realizacja... Kris Sprawnie i profesjonalnie (1) Zleciłem projekt parteru domu, wyszło bardzo fajnie. Polecam Wojtas Bardzo dobra współpraca (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Gosią, nasz dom wyszedł naprawdę... A i J REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bez wątpienia i z całkowitym przekonaniem polecam GT Projekt jako firmę godną... orunia grn. :) Pracownia godna polecenia (1) Z projektu jestem zadowolony, mieszkanie dla singla wyszło bardzo fajnie.... Jan Polecam (1) Bez Pani Gosi na pewno bym sobie nie poradziła, wszystko wyszło pięknie.... Halina Bardzo fajny kontak (1) Jesteśmy już po realizacji projektu i efekt przeszedł nasze oczekiwania.... Piotr Fachowo - ale... uwaga (1) Wszystko w sumie dobrze, fachowo, widać, że nie robią tego od wczoraj itd.... Jarek