Karol - opinia (2) Wykończenie łazienki na najwyższym poziomie. Ekipa godna polecenia, prace... Karol Małgorzata - opinia (2) Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt, usługi wykonane zgodnie z umową,... Małgorzata Michał Jankowski - opinia (2) Firma gto group przeprowadzała gruntowny remont mojego mieszkania - znana... Michał Jankowski
Anna - opinia (2) Jestem w trakcie współpracy z firmą gto group. mam przygotowany projekt... Anna Zbigniew Kolka - opinia (2) Firma Pana Andrzeja wykonała kompleksową zmianę przeznaczenia budynku z... Zbigniew Kolka Aleksander - opinia (2) Dzięki Panu Andrzejowi przeprowadziliśmy całkowity remont mieszkania z którym... Aleksander Tomasz Kowalów - opinia (2) Pan Andrzej to najsolidniejsza firma, z jaką miałem do czynienia w przeciągu... Tomasz Kowalów Alina i Zbigniew Piotrowscy - opinia (2) Chylimy czoło przed Panem Andrzejem Liczbińskim i Jego zespołem pracowników,... Alina i Zbigniew Piotrowscy Alina i Zbigniew Piotrowscy - opinia (1) Ciąg dalszy naszej opinii. Pan Andrzej ma szeroką wiedzę, jest świetnym... Alina i Zbigniew Piotrowscy Przemek - opinia (2) Polecam! Aranżacje wykonane w terminie i wszystkie zgłoszone poprawki... Przemek Ela M. - opinia (2) Aranżacja wnętrz wykonana przez Panią Róże w 100% wykonana fachowo. Wystarczy... Ela M. Alina i Zbigniew Piotrowscy - opinia (2) Nasze zlecenie dotyczące projektu łazienki i WC w mieszkaniu na Jasieniu było... Alina i Zbigniew Piotrowscy Maciej - opinia (2) Prace remontowe wykonywane przez Pana Andrzeja i zespół firmy GTO należą do... Maciej Wojciech - opinia (2) Aranżacja wykonana należycie od samego początku- pomiary po końcowy projekt... Wojciech Wojtek - opinia (2) Otrzymaliśmy ofertę ze szczegółową wyceną prac na podstawie projektu,... Wojtek Ola. - opinia (2) Polecam! Szybko, sprawnie i terminowo. Ola. Karolina - opinia (2) Bardzo słowna i szybka ekipa. Niedość że udało się znaleźć dogodny termin to... Karolina Marian - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Aranżacja wnętrza została wykonana... Marian Jerzy - opinia (2) Prace były wykonane terminowo z bardzo zadowalającą jakością. Jerzy Ala - opinia (2) Piękne aranżacje, kompleksowa obsługa. Polecam Ala