Michał G - ocena (1) To już drugi remont z firmą GTO i drugi raz jestem zadowolony. Z czystym... Michał G Jadzia - ocena (1) Wspaniała współpraca. Pan Andrzej doskonale zna się na swojej pracy. Doradzi... Jadzia Ireneusz - ocena (1) To juz rok jak pan Andrzej zakonczyl prace remontowo budowlane , salon,... Ireneusz
GK - ocena (1) Dołączam się do 6 gwiazdkowych ocen. Sprawnie,rzetelnie i z dbałościã o... GK Kinga - ocena (2) Sympatyczna ekipa. Zawsze pojawiali się w wyznaczonych terminach i... Kinga Szymon - ocena (2) Polecam firmę Pana Andrzeja Liczbińskiego ,prace wykończeniowe w moim... Szymon Rafał - ocena (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy. Wszystko zostało wykonane z... Rafał Ewelina - ocena (2) Zarówno projekt jak i wykonany remont przebiegł sprawnie i bez żadnych... Ewelina Jacek - ocena (2) Polecam, architekt z ogromnym doświadczeniem. Projekt mieszkania wyszedł... Jacek Kinga - ocena (2) Serdecznie polecam! Wspaniała współpraca, doskonały kontakt, projekt wykonany... Kinga Grzegorz Spychała - ocena (2) Przeprowadzałem kompleksowy remont mieszkania, bardzo rzetelna ekipa,... Grzegorz Spychała Aleksandra - ocena (2) Szybko i sprawnie wykonana wizualizacja, dobra komunikacja, ciekawe pomysły i... Aleksandra Aleksandra - ocena (1) Bardzo sprawnie i szybko przeprowadzony remont generalny, dobra komunikacja,... Aleksandra Katarzyna - opinia (2) Dziękuje za remont mojego mieszkania. Pan Andrzej wraz z ekipą wykonał... Katarzyna Edyta - opinia (2) Jestem niesamowicie zadowolona z wizualizacji przedstawionej przez Panią... Edyta Patrycja - opinia (2) Usługa na najwyższym poziomie, masa pomysłów, elastyczność w godzinach... Patrycja Magdalena - opinia (2) Pan Andrzej przeprowadził mi remont 45m mieszkania. To człowiek punktualny,... Magdalena Katarzyna - opinia (2) Największym atutem dla mnie jest możliwość pracy zdalnej i dobry, szybki... Katarzyna Ewa - opinia (2) Pan Andrzej z ekipą zajmował się wykończeniem nowego mieszkania. Oferta... Ewa Daniel - opinia (2) Polecam usługi firmy gto group, pan Andrzej wykonywał dla mnie pracę... Daniel