Maja - ocena

Znalazłam się w sytuacji konieczności remontu i projektu mieszkania w Gdyni, szczególnie trudne ponieważ nie mieszkam na Wybrzeżu.
Po wielu ofertach i wyszukiwaniach internetowych i osobiście trafiłam do firmy GTO która oferuje aranżacje wnętrz i usługi remontowe. Od momentu kiedy oddalam się w ręce pani Róży wszystko zrobiło się jasne i zaczęło się układać.
Po pierwszym spotkaniu osobistym, pani Róża współpracowala ze mną online, z wielką cierpliwością i doświadczeniem dopóki nie doszłyśmy do końcowej wizji która mnie usatysfakcjonowała.
Świetny gust, bardzo łatwy kontakt i przede wszystkim ogromna pomoc w decyzjach i wyborach z pomocą jej wizji eksperta.
Bardzo polecam aranżacje wnętrz z pomocą pani Róży z GTO, a szczególnie jeśli jest się na odległość to nie można lepiej trafić i oddać w jej ręce projekt!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Maju bardzo dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej i miłej opinii. Dziękujemy za szczegółowe zwrócenie uwagi na poszczególne etapy naszej współpracy oraz za zaufanie jakim nas Pani obdarzyła. Pozdrawiamy serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0