Re: GUMKA DO GACI W KOLORZE ECRJU
Rzeczywiście często zdarzają się błędy w pisowni różnych wyrazów (szczególnie obcego pochodzenia). Ja jednak bym aż tak emocjonalnie do tego nie podchodziła. Jestem filologiem z wykształcenia, ale niestety mi także zdarzają się błędy i literówki(częste korzystanie z komputera, a coraz rzadsze pisanie odręczne robi swoje). Zgodzę się z jedną z powyższych wypowiedzi, że jednak trzeba wziąć poprawkę na to, że jest to forum ślubne i osobom wypowiadającym się tutaj chodzi o uzysaknie konkretnych informacji (chociaż niektórym chodzi tylko o obsmarowanie potencjalnej konkurencji) i nie myśli o pięknym stylu wypowiedzi. Inną sprawą jest to, że niestety nasze społeczeństwo stało się bardzo leniwe i brak wiedzy usprawiedliwia się wszelkiego rodzaju "schorzeniami" typu dysleksja, dysgrafia - jakkolwiek by tego nie nazwać... Rozumiem oburzenie Janko Muzykanta, jednakże uważam, że zbyt brutalnie ocenia przyszłe mężatki. Mam nadzieję, że w swojej wypowiedzi nie popełniłam rażących błędów, ponieważ aspiruję do miana mężatki ;) ...
0
2