Gabinet Chiropraktyki i Rehabilitacji

Rehabilitacja

Sopot, Bolesława Chrobrego 10

Goraco polecam (1) Mam problemy Z kregoslupem od roku wskutek wypadku przy pracy jakiego... Rafal Pan Paweł Tyka - najlepszy fizjoterapeuta i chiropraktyk ! (5) Wszystkim, którzy zmagają się z jakimikolwiek bólami kręgosłupa, pleców... Izabela czuję się rewelacyjnie (1) Do Pana Pawła trafiłam z bólem kręgosłupa rok temu. Ból minął bardzo szybko,... Ola
Polecam (1) Na pierwszą wizytę do Pana Pawła trafiłam z silnymi bólami kręgosłupa... Kate Polecam! (1) Po 3 LATACH codziennego bólu, Pan Paweł pomógł juz przy pierwszej wizycie.... Elżbieta Polecam !! (1) Od lat cierpiałam na silne bole kregosłupa lędzwiowego. Leki przeciwbólowe i... Dagmara Polecam (1) Zdecydowanie polecam pana Pawła. Duża ulga w bólach "krzyża" nastąpiła już po... Anita Polecam! (1) Zdecydowanie Polecam Pana Pawła, świetny specjalista. Bóle okolic szyi i... Agnieszka nie polecam (1) Pan Paweł nawet sam nie potrafi przewidzieć efektów swoich działań. W... pseudo Daria Marcin - opinia (1) Bardzo polecam pana Pawła, ponieważ to prawdziwy specjalista, który zna się... Marcin Jacek - opinia (2) Polecam każdemu, kto ma bóle kręgosłupa. Od pół roku cierpiałem na rwę... Jacek