Gabinet Femina

Ginekolodzy Medycyna estetyczna Chirurdzy

Gdańsk, Zygmunta Noskowskiego 11

Beata - ocena (1) Dzień dobry Gorąco polecam p.doktor Małgorzatę Czupryńską .Bardzo... Beata Julita - opinia (1) Wspaniała Pani doktor. Wyrozumiała, życiowa :) Julita Małgorzata - opinia (1) Pani Doktor miła i kompetentna. Diagnoza na pierwszej wizycie w przepilej... Małgorzata
Bardzo dobry lekarz - doświadczenie, wiedza i otwartość na postęp. (1) Pani Czupryńska jest lekarzem z zamiłowania, jak się ma problem czy... Asia Najlepsza lekarz! (1) w całym moim 39 letnim zyciu nie spotkałam tak wspaniałego lekarza z... Małgorzata Bardzo polecam! (1) Od kilku miesięcy jestem pacjenką Pani Małgosi. Prowadzi moją ciążę. Jestem... Dominika Ostrzegam (2) Przwstrzegam wszystkie kobiety przed tym gabinetem i osobą... Malina lekarz z powołania (1) Lekarz z powołania,kompetencja,rzetelna informacja,przyjazna... BEATA Swietny lekarz (1) Pani doktor to swietny profesjonalista , lekarz i czlowiek. Bez problemu mimo... Angelica Wspaniała! (1) Pani Małgosia jest bardzo pozytywnie nastawioną osobą, jest idealną lekarką... Sandra