100% skuteczności :) (1) Polecam i obiecuję, że będziecie zadowoleni. Profesjonalnie , bezpiecznie i... Karolina Nareszcie ulga!!! (1) Po błąkaniu się po różnych specjalistach i gabinetach wreszcie trafiłem na... Piotr polecam (1) Wizyty pomogły mi w dolegliwościach związanych z refluksem, bo z tym... Marcelina
Wybitny specjlista (1) Po wypadku na ściance wspinaczkowej i zwichnięciu łokcia z przemieszczeniem... Wojtek Duża wiedza i profesjonalizm (1) B. czysty i elegancko urządzony gabinet,przeuprzejma obsługa,ale -co... Marzena Łukasz - opinia (1) Dogodna lokalizacja - dostęp zarówno środkiem komunikacji miejskiej jak i... Łukasz Zachwycona! (1) Nie miałam lepszego rehabilitanta i masażysty a wielu zajmowało się już moją... Kasia F Izabela - opinia (1) Dołączam sie do opinii o Panu Grzegorzu- naprawdę godny polecenia fachowiec.... Izabela Świetna rehabilitacja (1) Do Pana Grzegorza trafiłam z chondromalacją rzepek, po nieskutecznej terapii... Klientka POLECAM GORĄCO! (1) Szeroka wiedza pana Grzegorza, super profesjonalizm, wielkie zaangażowanie i... Zadowolony SUPER POLECAM (1) Korzystam z usług Pana Grzegorza i muszę powiedzieć iż jestem pod wrażeniem... M POLECAM REHABLITANTA (1) trafiłem do Pana Grzegorza z silnym bólem kręgosłupa, już po pierwszym... moljar