Ola - opinia (1) Pan Marcin to naprawdę ratunek dla każdego, kto jeszcze się waha. Okazuje... Ola Ewa - opinia (1) O schemacie Rosadzińskiego usłyszałam od koleżanki, która doradzała mi gdzie... Ewa Gustaw - opinia (1) Od miesięcy miałem ogromne bóle pleców. Na szczęście pojechałem do Pana... Gustaw
Justyna - opinia (1) Szczerze mogę polecić każdemu wizyty u Pana Marcina. Usłyszałam o jego... Justyna Ola - opinia (1) Schemat Pana Marcina po wielu latach cierpienia dała w końcu mojej babci... Ola Dawid - opinia (1) Przez ostatnie miesiące, byłem u wielu lekarzy, którzy mówili, że jedynym... Dawid Daniela - opinia (1) Świetny specjalista Marcin Rosadziński oraz niesamowici pracujący tam... Daniela Marta - opinia (1) Schemat pana Rosadzińskiego pomógł mi skutecznie pozbyć się bólu. Szkoda, że... Marta Amelia - opinia (1) Pan Marcin ma świetne podejście do pacjenta i leczenia. Jego metoda pomogła... Amelia Sara - opinia (1) Bardzo długo walczyłam z bólem kręgosłupa w odcinku lędźwiowym. Mnóstwo... Sara Ewa - opinia (1) Jeździłam z moim tatą i jego dyskopatią po wielu lekarzach od kilku lat. Już... Ewa Małgosia - opinia (1) Miałam już skierowanie na operację, ale koleżanka powiedziała mi o Panu... Małgosia Amelia - opinia (1) Słyszałam od znajomego, że leczenie z metodą Pana Marcina różni się od... Amelia anna - opinia (1) Leczyłam sie u Pana Marcina 2 razy , na odcinek górny kręgosłupa i odcinek... anna Martynka - opinia (1) Super opieka i indywidualne podejscie do pacjenta. Nie bylam w pelni sprawna... Martynka Melchior - opinia (1) W koncu zakonczylem leczenie kolana, jestem zadowolony bo udalo sie odzyskac... Melchior amelia - opinia (2) Jeśli chodzi o najlepszego rehabilitanta zdecydowanie polecam Pana Marcina... amelia Dorota - opinia (1) Bardzo solidne podejscie do rehabilitacji i fizjoterapii. faktycznie... Dorota Hortensja - opinia (3) Rehabilitowałam kregosłup od roku w innym ośrodku i efekty nie byly... Hortensja zadowolony pacjent - opinia (1) Rewelacyjny fachowiec. Wreszcie poprawa i ulga w bólu, odzyskałem po terapii... zadowolony pacjent