Polecam innym, (1) Byłam na zabiegu na ciało - jestem bardzo zadowolona, przyjde na kolejne... Asia W. jestem na TAK (1) Jestem na TAK...fajne i fachowe dziewczyny... miło i przyjemnie... ralaks i... Olga a Gdańska POLECAM (1) Polecam gorąco miła obsługa fachowe doradztwo i pełen profesjonalizm. Gosia
polecam, (1) Byłam na zabiegu na cialo-jestem zadowolona,wróce tu na pewno. Fajny gabinet,... Marysia Oczywiście, że polecam :))) (1) - Wspaniała i fachowa obsługa, - Oferta dla każdego-zabiegi odmładzające i... AgataZborska Gorąco Polecam!!!!!!! (1) Witam, POLECAM !!!!!!!! Wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Byłam na pierwszym... Dorota Sargalska NAPRAWDĘ POLECAM (1) Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. Dorota Laskowska Eureka!!! (1) Szukała, szukałam...i znalazłam! Moje Drogie, a nawet moi Drodzy polecam z... Krysia Cudownie! (1) Fantastyczna obsługa, świetne zabiegi. Polecam wszystkim wymagającym. Magdalena D. POLECAM (1) Jakość usługi jak i efekt oceniam na 6. Polecam wszystkim osobom ceniącym... Justyna Młodsza bez skalpela :))) (1) Polecam, nie spodziewałam się takich efektów w moim wieku! Naprawdę warto. bmalaga Rewelacja! (1) Zdecydowanie polecam gabinet Bezskalpela.pl, zaintrygowała mnie sama nazwa,... Kasia Rymanowska