Makijaż idealny (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pani Olgi. Makijaż permanentny zarówno... Magdalena ee (1) czekaj co? gdzie ja to pisze!? a tak ogólnie to spoko. Anonim Moje brwi to tragedia! (1) Nie polecam jestem załamana moje brwi są okropne przeswity niedociągnięcia... ŻANETA
Polecam makijaż permanentny! (1) Trafiłam na Panią Olgę w internecie. Zdecydowałam się na makijaż permanentny... Wiktoria 100% zadowolenia (1) Jestem stałą klientką Pani Olgi. Idealnie wykonany makijaż permanentny na... Magda Mezoterapia igłowa - gorąco polecam!!! (1) Jestem stałą klientką i systematycznie chodzę do Pani Olgi. Jestem po... Agnieszka ocena (1) Salon ładny i czysty. Panie bardzo sympatyczne. misia Wiola - opinia (1) P.Olga jest swietna i super profesjonalna w tym co robi ,moje brwi sa piekne... Wiola makijaż permanentny (1) Robiłam u Pani Olgi makijaż permanentny oczu i ust. Jestem bardzo zadowolona... Dorota Makijaż permanentny: jednym słowem-“profesjonalizm” (1) Właściwa osoba na właściwym miejscu. Pani Olga to profesjonalistka. W... Erika Makijaż permanentny - gorąco polecam! (1) Wykonałam u Pani Olgi makijaż permanentny brwi i kreskę na powiece. Nie... Ola