Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam. Dodam 6 gwiazdek za atmosferę! Dominika super (1) poleciła mi sąsiadka ten przemiły gabinecik. profesjanalnie zrobione... ola profesesjonalna obsluga ,salon funkcjonuje przeszlo 20 lat. jest po remoncie (1) Goraco polecam ten przemiły gabinecik, profesjonalnie i dokładnie wykonywane... ania
OPINIA :) (1) Mega pozytywne, zorganizowany, profesjonalne podejście do klienta! Panie... AGNIESZKA przemile panie profesjonalna obsluga (1) bylem tam na manicure , bardzo sympatyczne panie, profesjonalna obsluga,po... krzysiek wystrój jak za komuny (2) gabinet wymaga kapitalnego remontu,brakuje nastroju typu swiece kadzideł ko... kasia k Profesjonalistki (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym salonie i na pewno nie ostatni.... andziolinoslawa Gorąco polecam! (2) Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet Gosia. Dziś miałam wykonaną usługę... Sylwia trudno powiedzieć (1) Wybrałam się do gabinetu na oczyszczanie pleców, podkusiła mnie oczywiście... M. :) (1) kolejna zadoweolona klientka! niskie ceny, miła obsługa oraz profesjonalizm -... Monika polecam (1) ja też jestem zadowolona z usług świadczonych przez ten zakład. Szkoda tylko,... Iwona Linowska :) (1) POLECAM TEN GABINET KOSMETYCZNY !!! xxxx Polecam (1) Jestem juz stała klijenktą tego salonu. Gorąco polecam na zabiegi w miłej... agnieszka Super miła obsługa (1) Miejsce godne polecenia i zaufania. Rewelacyjna obsługa i bardzo atrakcyjne ceny Magda super:) (1) bardzo polecam, naprawde, bylam tam 1 raz i na pewno wroce :) a panie... zoska