serdecznie polecam! (1) Pan Jakbub ma bardzo indywidualne podejście, bada przyczynę bólu, patrzy... Małgorzata bezcenn masaż (1) Masażysta jakich brak w Trójmieście-profesjonalizm i "złote ręce"...prócz... Ewa Zrehabilitowany (1) Ten człowiek jest nadzwyczajny. Diagnozuje wywiadem i dotykiem chore, bolące... Gregory
Ocena celująca! (1) Korzystałam z usług kilku masażystów i zostałam u P. Kuby. Profesjonalizm w... Magda Masaz sportowy przed i po maratonie (1) U Pana Jakuba wykonywałem masaże sportowe mające na celu luzowanie mięśni... Piotr G Profesjonalnie i z dużym wyczuciem terapeutycznym (1) Ratunku dla moich bolących placów i biodra szukałam w różnych miejscach, ale... MAGDA Polecam (1) Trafiłam do p.Jakuba bez polecenia i się nie zawiodłam.Jestem trudnym i... Anna Polecam (1) W krótkich żołnierskich słowach - ogromna wiedza i i umiejętności.... Maciek Zadowolona (1) Postanowiłam pójść pierwszy raz do masazysty w celu eliminacji bólu na... Ania Z. Ocena - Masaż Mas -Therapy (1) Szczerze polecam jakość masaży wykonywanych przez Pana Jakuba. Bardzo... Malwina Serdecznie Polecam (1) Do Pana Jakuba trafiłam, gdyż poleciła mi go moja mama, która jest jego stałą... Martyna Polecam! (1) Z usług Pana Jakuba korzystałem do tej pory dwukrotnie. Za każdym razem... Piotrek Gorąco polecam (1) Masaż w wykonaniu p. Jakuba jest niesamowitym ukojeniem i wyciszeniem.... Zachwycona klientka zadowolona - opinia (1) Witam, chodziłam na różne masaże i do różnych masażystów jednak wróciłam... zadowolona Polecam (1) Pan Jakub to profesjonalny masażysta.Gabinet ładnie urządzony, miła... Basia - opinia (1) Masażysta Pan Jakub super .Polecam warto skorzystać. Profesjonalnie i sympatycznie (1) Bardzo sympatyczna obsługa, pełen profesjonalizm. Wiedza i doświadczenie.... Krzysztof Bardzo polecam! (1) Do Pana Jakuba trafiłam dzięki zakupom grupowym i od tego czasu pojawiam się... Kasia Polecam serdecznie (1) Do Pana Jakuba trafiłam głownie dzięki pozytywnym opiniom zadowolonych... Marta POLECAM! (1) Byłam na masażu z kuponem z portalu zakupów grupowych, ale zostałam... maria