TathianaSmithh - ocena (1) Pierwsza wizyta. Właśnie wyszłam z gabinetu i jestem w szoku, bo w końcu... TathianaSmithh Hanna - ocena (1) Wielki szacunek i podziw,Pani stawia pijawki skutecznie lecząc a Pan również... Hanna Barbara , Ela - ocena (1) Niesamowici specjaliści zarówna od strony masażu jak i pijawki które robią... Barbara , Ela
Witek - ocena (1) jestem po I masażu i poczułem ulgę ,oby tak dalej, nie poddaję się, wierzę w... Witek Piotr - opinia (1) Jestem zaprzyjaźniony z gabinetem od wielu lat. Kiedy wszyscy lekarze... Piotr Cudotwórca (2) Ogromna pomoc wspaniałych ludzi. Stawiają na nogi w momentach gdy normalna... Hamburg Ola i Janusz - opinia (1) Nareszcie ,znalazłam skutecznego masażystę.Zabieg okropnie boli, ale... Ola i Janusz Joanna (1) Korzystałam i moj maż również korzystał z pomocy, która można uzyskać. Bardzo... Joanna polecam! (1) Korzystam od kilku lat na schorzenia kręgosłupa ledziowego i szyjnego,... Piotr Klientka (1) Serdecznie polecam usługi tego Pana, pomaga i naprawdę to działa. Lekarze... Kamila skuteczna pomoc (1) Od lat korzystam z pomocy pana Bayalaga Erdema (kręgosłup, skręcone kostki,... konstancja Dobra pomoc (1) W końcu mi ktoś pomógł! Zwykli lekarze nie potrafili Kasia Polecam (1) Ludzie dobrzy, ostrożnie podchodzą do diagnozy. Pomagają w bardzo subtelny... elkalilka Masaz leczniczy (1) Witam , bylam w tym gabinecie na masazu calego ciala. Wykonany... zuza