nie polecam!! (1) brak profesjonalizmu, przy umawianiu przez telefon mowilam ze chce woskiem,... Angelika Super obsługa i konkurencyjne ceny! (1) Super obsługa i konkurencyjne ceny Gabient odwiedziłam niedawno i spieszę z... Marta p. Natalia (1) Od kilku lat chodzę na brwi i nie tylko do tego salonu, bardzo dobre... Hania
Rewelacja!Profesjonalizm w każdym calu! (2) Jestem stałą klientką tego salonu i polecam go wszystkim którzy oczekują... Agnieszka rewelacja (1) Kilkakrotnie wykonywałam zabieg manicure i jestem bardzo zadowolona. Miła... Klientka masakra (1) Dnia 31 grudnia 2011 r. umówiłam się do salonu na przedłużanie rzęs. Dziś... j.s. polecam (1) Do wizyty w salonie zachęcił mnie kupon rabatowy za zakup kosmetyków firmy... Magda Cudownie!!! (1) Super atmosfera, super ceny. Korzystałam z masażu czekoladowego i depilacji... Ewa Polecam!!!!!!! (1) profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera, profesjonalizm, estetyka wnętrza... lena gorąco polecam (1) Skorzystałam w tym gabinecie z zabiegu mikrodermabrazji. Jestem bardzo... Iza Stopińska Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem. Umówiłam się na wizytę do kosmetyczki nie bardzo... Agnieszka