K. - opinia (1) Pani Magda jest profesjonalistką, a jednocześnie bardzo ciepłą i empatyczną... K. Ola - opinia (1) Psychoterapia z Panią Magdą ogromnie poprawiła moją jakość życia. Nauczyłam... Ola Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdą. Jest to osoba przed... Karolina
kasia - opinia (1) Do Pani Magdaleny trafiłam z zaburzeniami lękowymi. Byłam w takim stanie, że... kasia MS - opinia (1) Dzięki pomocy i wsparciu pani Magdy udało mi się okiełznać nerwicę lękową,... MS Byłam, polecam (1) Do p. Magdaleny trafilam z problemem fobii spolecznej i zaburzen lękowych.... J. wygrana walka o siebie (1) Do Pani Magdy trafiłam w trudnym momencie życia. Diagnoza była jednoznaczna -... kamila Pomoc w depresji (1) Pani Magda to bardzo ciepła osoba, która swoim wsparciem i zrozumieniem... Dorota Pomoc na jaka liczyłam (1) Zgłosiłam sie do pani Magdy z problemem, który zaczął mi doskierac coraz... Dziewczyna z grzywka Jesli szukasz wsparcia w cieżkich chwilach.... (1) Panią Magdalenę znalazłam na trojmiasto.pl i tu też chcę pozostawić swoją... Ola 100% POMOC (1) Pani Magda jest całkowitą profesjonalistką w leczeniu zaburzeń lękowych (i... Beata Polecam (1) Polecam każdemu. Terapia spełniła moje oczekiwania i przyniosła skutki :) autor321 Emilia - opinia (1) Pani Magda pomogła mi stanąć na nogi i uwierzyć w siebie :) Dziękuję raz... Emilia Szczerze polecam (1) Pania Magde Nawrocka znalazlam wlasnie przez trojmiasto.pl. Na pierwsza... Zuziaa dobry psycholog i wspaniała osoba, polecam z całego serca (1) Do P. Magdy trafiłam z polecenia. Zwlekałam z pierwszą wizytą i to był błąd.... Kasia Skutecznie i prosto ;) (1) Bardzo miła Pani, od początku wzbudziła moje zaufanie, co pozwoliło mi... MarNad Do osób niezdecydowanych (1) Jeżeli ktoś przechodzi przez ciężki czas w życiu i odczuwa, że w swoim... Magda Wspólnie wypracowany sukces (1) Świetny kontakt od początku, spokój, profesjonalizm. Bardzo dobrze czułam się... Małgosia Polecam!!! (1) Wybierając terapeutę sugerowałam się opiniami innych użytkowników forum i... Kasia Lubię Panią Nawrocką (1) Pani Magda pracuje w jednym z najbardziej skutecznych nurtów terapeutycznych... Jacek Golański