Szymon - opinia (1) Witam serdecznie Bardzo się ciesze ze wspólnie z Pania Magda moglem powalczyć... Szymon Dominika - opinia (1) Pani Magda - bardzo ciepła, życzliwa osoba, a co najważniejsze - wyciągnęła... Dominika Aneta - opinia (1) Pani Magdalena jest dobrym specjalistą a do tego ciepłą i miłą osobą.... Aneta
Anna - opinia (1) Bardzo milo wspominam terapie z pania Magdalena . Jest to bardzo ciepla,... Anna Psycholog (1) Mogłabym wymieniać zalety Pani Magdy bez liku. To ile mi dała i w jaki sposób... pozytywna Beata - opinia (1) Panią Magdę poleciła mi przyjaciółka. Zdecydowałam się na wizytę, aby w końcu... Beata Opinia (2) Pani Magda jest moją pierwszą psychoterapeutką, kiedy przyszłam do niej,... Monika polecam (1) Dopiero za drugim razem, gdy trafiłam na panią Magdę zauważyłam dzięki... Wiktoria Joanna - opinia (1) Panią Magdę poleciły mi dwie osoby-spacjalistka z dziedziny psychiatrii i... Joanna Bardzo polecam (1) Pani Magdalena Nawrocka podchodzi do pacjentów profesjonalnie, ale z... K.K.